10. prosince 2016 • 19:29

Falcao hattrickem pomohl Monaku k demolici Bordeaux

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Útočník Radamel Falcao po čtyřech letech oslavil hattrick a fotbalistům Monaka pomohl k výhře 4:0 v 17. kole francouzské ligy v Bordeaux. Knížecí celek se posunul do čela tabulky o skóre před Nice, které čeká v neděli duel na hřišti mistrovského Paris St. Germain.


Začátek utkání mezi Bordeaux a Monakem byl zpožděn asi o půl hodiny kvůli dopravním problémům. Do zápasu vstoupili hosté ve velkém stylu a už po pěti minutách vedli o dvě branky, když se prosadili Sidibé a Falcao.

Kolumbijský útočník přidal další dvě trefy v druhém poločase, z toho jednu z penalty, před kterou dostal žlutou kartu za protesty i český středopolař Jaroslav Plašil, jenž odehrál 71 minut. Domácí navíc dohrávali závěrečnou dvacetiminutovku v deseti po vyloučení Ounase.

Falcao se po několika ne úplně povedených sezonách vrátil v tomto ročníku do formy a v 11 ligových zápasech zaznamenal deset branek. Další čtyři trefy přidal při pěti startech v Lize mistrů, v níž Monako postoupilo do osmifinále z prvního místa skupiny E.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud