Miroslav Horák
2. září 2016 • 20:00

Z pracáku přes Světový pohár ke smlouvě? Bacha na styl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
Slavia - Baník: Jurásek krásně prostřelil Markoviče, 5:0!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minimálně dva hráči s visačkou CZECH na báglu budou mít v Torontu při Světovém poháru speciální motivaci. Do Kanady se vydávají bez angažmá, hledají práci. Jakub Nakládal a Michal Jordán jedou prodat i sami sebe, nabídnout se. Ať už některým klubům NHL, v horším případě špičkovým z KHL.



Je třeba mít na paměti, že případné osobní touhy musí jít stranou. Jen tak nabobtná šance zmíněného dua na zisk očekávaného džobu. Nakládal s Jordánem na zámořském okruhu (zatím) nejsou vedeni jako hráči, kteří by výkonem strhli druhé a povýšili je svou hrou výš. To by jinak tu práci měli.

Pokud se ovšem ze sta procent podřídí systému, od prvního střídání začnou sveřepě plnit zadání a neodbočí z koučem vytýčené cesty, ze společné týmové lopoty vystřelí vzhůru i jejich kredit.

Fakt, že kanadští novináři nepovažují Jandačův tým za konkurenceschopný, není vůbec důležitý. Nášivka outsidera World Cupu je daná, hráči si mohou jen polepšit, eventuální prohry málokoho překvapí.

Na tento pohled před velkými akcemi jsou Češi zvyklí. Ovšem kolikrát i na to, že zainteresované experty donutí změnit názor. A sami sobě připraví výnosnou pracovní adresu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud