Petr Mrázek
28. března 2016 • 11:10

Pittsburgh je aktuálně nejlepším týmem v NHL, má skvělý útok

Autor: Petr Mrázek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aktuálně nejlepší formu v NHL má Pittsburgh. V březnu odehráli patnáct zápasů a mají z toho dvanáct výher! Jsou teď v NHL nejlepší. Ukázali to bohužel i u nás v sobotu, kdy jsme prohráli 2:7. Sice jsme vedli jedna nula, ale Pittsburgh nás tlačil. Ve druhé třetině jsem dostal i smolný gól zpoza brány, oni dostali šťávu a nedali nám moc šancí. I takové zápasy přijdou.



Sice je na delší čas zraněný Malkin, ale nebylo to poznat. Pittsburgh má výborné hráče do ofenzivy, vytvořili si šance a proměnili je. Pět bodů měl Phil Kessel (1+4), patří k nejlepším hráčům. Po Crosbym a Malkinovi. Výborný na přesilovky, v play off se jim bude hodit.

Pro nás bylo v konečném důsledku jedno, jestli prohrajeme 2:3 nebo 2:7. Je to porážka. Musíme se dívat dopředu. Každý zápas jiný, čeká nás jich už jen posledních sedm. Musíme vyhrávat, abychom postoupili do play off.

Bude to boj do posledního kola. Čtyřikrát hrajeme venku, ale to je jedno. Není čas na žádné výmluvy, musíme zabrat. Snad se nám to podaří. Musíme z těch sedmi zápasů vyhrát co nejvíc a věřit, že se do play off podíváme.

Bude to těžké, formu chytila i Philadelphia. Jsou na koni, daří se jim. Poslední roky je to jen o finiši. Jak se komu podaří posledních deset zápasů. Musíme věřit a makat do posledního kola. Doufám, že se do play off s Detroitem protlačíme.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud