16. listopadu 2015 • 09:18

Ronda měla ret napůl. Vrátím se, vzkázala jako Terminátor

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Knockoutovaná šampionka Ronda Rouseyová prolomila mlčení po své drtivé porážce o titul UFC, v němž ji v Melbourne porazila Holly Holmová K.O. ve druhém kole. Její zkrvavená ústa muselo spravit několik stehů. „Jsem v pohodě,“ vzkázala přes Twitter.



Rouseyová se po své překvapivě porážce s Holmovou nezúčastnila tiskové konference a hned byla převezena do nemocnice. Hlavním problémem byla zkrvavená ústa, zdevastovaná Holmové tvrdou hlavičkou.

„Byla transportována do nemocnice, protože byla knockoutována. Její ret byl vejpůl, takže ho museli sešít,“ uvedl Dana White, šéf UFC, který oznámil, že kromě stehů v ústech lékaři nemuseli řešit následky žádného vážnějšího zranění.

VIDEO | Podívejte se na záznam celého zápasu

 

Rouseyová už také na Twitteru potvrdila, že je v pořádku. „Chtěla jsem všem poděkovat za lásku a podporu. Cením si starostí o své zdraví, ale jsem v pohodě,“ uvedla Rouseyová. „Jak jsem zmínila předtím, budu potřebovat trochu času, ale vrátím se.“ Jako věta z populárního Terminátora!

Po komerčním úspěchu zápasu s Holmovou, který na stadionu Etihad v Melbourne vidělo rekordních 56 000 diváků, je pravděpodobná odveta. Nová šampionka jí je nakloněna.

„Myslím, že nový zápas určitě dává smysl,“ uvedla Holmová. „Byla jsem na straně poražené (v boxu) a chtěla jsem nový zápas. Po porážce jsem chtěla odvetu. Šampionka jako Ronda si určitě nový zápas zaslouží.“

Holmová zasadila favoritce pořádný direkt
Holmová zasadila favoritce pořádný direkt

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud