11. září 2017 • 10:00

MMA bojovník Kníže před dalším zápasem: Čeká mě tvrdá příprava

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bouřlivou atmosféru bojových sportů znovu okusí v Karlových Varech Grandhotel Ambassador. Tam se představí bojovníci MMA během galavečera FIGHT NIGHT, který spolupořádá organizace XFN. Hlavní zápas večera pak obstará legenda českého MMA Petr „Monster“ Kníže, který se utká s Miroslavem Hladkým. „Je to ambiciózní bojovník, dá se očekávat divácky atraktivní zápas,“ láká fanoušky Kníže.



V pátek 15.9. se v Karlových Varech představí už čtvrtý galavečer organizace XFN a zároveň druhý díl pořadu FIGHT NIGHT. Jak se na svůj další zápas připravuje jeden z nejznámějších českých MMA bojovníků Petr Kníže? „Připravuji se jako na každý jiný zápas. Soupeř je podstatně mladší než já, tudíž se dá z jeho strany očekávat dobrá fyzická kondice,“ prozradil.

Prozradil také, že kromě Hladkého se připravuje i na další zápasy, které ho v letošním roce ještě čekají. „V prosinci mám domluvený zápas s Kozmou (David Kozma, pozn. red.). V blízké budoucnosti mě tudíž čeká tvrdá příprava, potom se uvidí,“ plánuje.

Také se vyjádřil k aktuálně stále častějšímu tématu, a to k bývalému bojovníkovi UFC Karlosu Vémolovi, který je v poslední době stále častějším terčem ostatních bojovníků, kteří by s ním rádi poměřili síly. „S Karlosem už jsem jeden zápas měl, v současné době se snažíme tréninkově spolupracovat. Na světě je spousta zápasníků, se kterými bych se rád utkal. Karlos mezi nimi už ale rozhodně není,“ řekl bojovník s přezdívkou Monster.

Český legendární bojovník Petr Kníže se chystá na další zápas
Český legendární bojovník Petr Kníže se chystá na další zápas

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud