22. prosince 2009 • 12:00

Šembera: Na další party chci stát na nohou

Autor: Blesk Michal Budík
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

O optimismus ho nic nepřipraví! Jezdec šampionátu silničních motocyklistů Lukáš Šembera (17), kterému v září po nešťastném pádu na pitbiku ochrnuly nohy, se znovu vrací do života.



Blesk.czA svůj návrat pojal ve velkém stylu! Všechny své příbuzné, přátele, kamarády, fandy a sympatizanty sezval do brněnského klubu XXL na celonoční přivítací party.

Lékařské prognózy nejsou bohužel právě nejlepší, Lukáš se ale své šance na to, že bude znovu chodit, rozhodně nevzdává. „Věřím, že to zvládnu. V nohách pořád cítím brnění. Těším se, že tady uděláme další party, až budu zase stát na nohou,“ slíbil Lukáš na úvod večera ve svém proslovu všem přítomným.

Čtěte více:
Ochrnutý Šembera: Hurá, jedu domů! »

Jak později řekl Blesku, na party se strašně těšil. „Ten nápad vznikl teprve v pátek po cestě z Kladrub. Domlouvali jsme to úplně na poslední chvíli,“ uvedl Lukáš s tím, že o party se měli možnost dozvědět milovníci motocyklového sportu na svých specializovaných webech a návštěvníci Lukášova profilu na facebooku.

Další party uspořádáme, až se znovu postavím na nohy, slíbil Lukáš Šembera svým přátelům na včerejším setkání v klubu XXLFoto Blesk Michal Budík


Nejbližší kamarády zvali na akci s otcem Jiřím prostřednictvím esemesek. „Vidím tu všechny hrozně rád. Každej člověk, co tady je, mi udělal radost,“ podělil se s námi Lukáš Šembera o své dojmy.

„Myslím si, že to snáší psychicky dobře,“ uvedla po setkání s Lukášem kamarádka Natálie Volková (16). Totéž tvrdí i Lukášův otec. „Pořád bojuje a udržuje si optimismus,“ potvrdil Blesku Jiří Šembera.

On sám prý po nehodě začal přemýšlet jinak. Do závodů na jaře opět naskočí jeho starší syn Michal. „Zakázat mu to nemůžu, je mu devatenáct. Ale třeba ho v tom už nebudu podporovat,“ naznačil Jiří Šembera svoji obavu o zdraví staršího syna.

Lukáš se včera v brněnském klubu XXL ocitl v obležení krásných kamarádek Natálie Volkové (16, vlevo) a Terezy Maňákové (15)
Lukáš se včera v brněnském klubu XXL ocitl v obležení krásných kamarádek Natálie Volkové (16, vlevo) a Terezy Maňákové (15)

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud