5. května 2015 • 17:12

To musíte vidět! Bláznivý fanoušek narušil závody ve skocích do vody

Autor: zuz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Něco nevídaného se odehrálo v průběhu závodu Světového poháry ve skocích do vody, který se konal v Londýně. Jednomu z fanoušků bylo asi příliš horko a tak se neostýchal vysvléct do naha a vykoupat se přímo před publikem.



Situace, kdy se exhibicionista producíruje obnažený před davem je příznačnější spíše pro fotbalové zápasy, ale nyní se objevila i v méně sledovaném prostředí vodních sportů.

Šestadvacetiletý Dan Jarvis si chtěl zřejmě tuto disciplínu vyzkoušet na vlastní kůži. Po zdolání několika pater a svlékáním za pochodu si vystřihl parádní skok s rozběhem. Porota jeho výkonem moc nadšená nebyla, ale u diváků sklidil bouřlivé ovace.

Mladému muži se podařil opravdu neskutečný počin. Na medailové příčky díky své technice sice nedosáhl, ale i tak se postaral o výrazné oživení závodu. Poté, co jej ochranka vylovila z vody a odvedla pryč, musel být celý ještě na několik minut pozastaven, protože mladému skokanovi při jeho zběsilém úprku vypadly klíče od domu a skončily na dně bazénu.

Odtud je museli pracovníci vodního centra vylovit. Po usušení si Jarvise převzala policie a napařila mu tučnou pokutu 90 liber (3300 Kč) za narušování veřejného pořádku.

Tato eskapáda ovšem nebyla první, které se mladý vtipálek dopustil. V roce 2014 vtrhl s dalšími dvěma muži na trávník ve White Hart Lane při domácím zápase Tottenhamu s Partizanem Bělehrad.

Zlato nakonec získal domácí oblíbenec Tom Daley s výsledkem 102,60. Na druhém a třetím místě skončilo duo čínských skokanů Jian Yang a Bo Qiu.

Podívejte se, jak skok vypadal ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud