Ivo Pospíšil
15. ledna 2015 • 04:40

Co máte v pití?! Zlaté biatlonistky odrovnal nekonečný záchvat smíchu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Smály se v cíli, smály se na stupních vítězů a explozi smíchu se české biatlonistky po zlaté štafetě neubránily ani na tiskové konferenci. „Chudáci všichni přítomní, co si o nás museli říkat,“ přiznala k tomu Jitka Landová.



Zatímco těsně po závodě však české biatlonistky křepčily nad svým druhým štafetovým vítězstvím v sezoně, u stolu v novinářské místnosti je rozesmála zdánlivá „prkotina“. A sice shozená láhev českého žurnalisty Jana Suchana, který se v tu chvíli pokoušel o rozhovor s Gabrielou Soukalovou.

VIDEO | Podívejte se, jak to vypadalo na veselé zlaté tiskovce (musíte být přihlášeni na Facebooku)

„Já jsem jí to pití shodil, když jsem se k ní přesouval s nahrávadlem od Evy Puskarčíkové. Měla tam takovou plastovou láhev s pitím, a jak se Gabriela začala smát, okamžitě tím strhla všechny ostatní,“ vyprávěl Suchan.

Navíc stačilo jen pár minut a video okamžitě obletělo internet či sociální sítě – coby další důkaz pohodové nálady v českém týmu. „Já jsem zrovna odpovídala někomu jinému a najednou se to začalo vše chichotat a padat pod stůl. Strhlo nás to všechny naráz,“ říkala Eva Puskarčíková a Veronika Vítková to jen oglosovala: „Až se nás začali ptát, co v těch lahvích máme.“

Gabriela Soukalová před štafetou v Ruhpoldingu zkouší houstnoucí sněžení
Gabriela Soukalová před štafetou v Ruhpoldingu zkouší houstnoucí sněžení

A tím prý paradoxně skončila další snaha o individuální rozhovory. „Těch vln bylo víc, až jsme z toho brečely smíchy,“ vyprávěla Landová a to nakonec potvrdil i Suchan.

„Kvůli tomu záchvatu smíchu nebyly Gabriela a Jitka už schopné ani mluvit, takže jsem s nimi nic dalšího nenatočil. Jen Gabriela se smála asi dvě a půl minuty,“ dodal reportér Českého rozhlasu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud