24. října 2014 • 17:16

Kvitová přeje ve videopřáníčku Strachové: Chci vidět glóbus!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Motivační videopřáníčko poslala tenistka Petra Kvitová z Turnaje mistryň v Singapuru lyžařce Šárce Strachové. Pro tiskovku jejího Milka Teamu v angličtině namluvila krátký pozdrav a vyzvala svoji kamarádku k boji o křišťálový glóbus.



S panoramatem Singapuru za zády se Petra Kvitová postavila před kameru a těsně před startem lyžařské sezony na dálku povzbudila Šárku Strachovou.

„Šárko, naše sezona je téměř u konce a mé sny se vyplnily, vyhrála jsem Wimbledon. Přeju ti, ať si zdravá, hodně úspěchů v nadcházející sezoně. Snad se tvá tvrdá práce vyplatí,“ řekla Kvitová. „A těším se, až se uvidíme. Můžeš se podívat na moji wimbledonskou trofej a doufám, že uvidím tvůj křišťálový globus.“ Video si prohlédněte ZDE.

Strachová v odpovědi na Facebooku pogratulovala Kvitové za vítězství nad Ruskou Marií Šarapovovou na Turnaji mistryň. „Děkuji za milé přání, těším se na talíř a věřím, že to vyjde,“ uvedla Strachová.

Světové šampionce z roku 2007 startuje sezona Světového poháru sobotním obřím slalomem v rakouském Söldenu. Po loňské vydařené zimě může opět zkusit útok na malý křišťálový globus ve slalomu, který jí Kvitová předvídá.

„Mně se podařilo na něj přestat myslet tak intenzivně než dřív a musím říct, že mi to pomohlo,“ říká Strachová. „I jsem si připustila to, že se to může podařit, ale nemusí. Předtím jsem k tomu přistupovala: Takhle jsem si to vysnila, takhle to bude. A člověka to svazovalo. Letos do toho jdu s tím, že pro to udělám maximum, ale necháme se překvapit, co přijde.“

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud