Pavel Novotný
16. srpna 2013 • 16:40

Zmatená Maria: Connors? Jsem nadšená. Po jednom zápase ho vykopla!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měla to být spolupráce snů. Světová trojka Maria Šarapovová po zpackaném Wimbledonu, kde vypadla již ve druhém kole s Francouzkou Mladenovicovou, navázala spolupráci s legendárním Jimmy Connorsem. Možná tak trošku po vzoru Ivana Lendla a Andy Murrayho. Zatímco britsko-česká spolupráce funguje skvěle, Ruska nasadila americké ikoně padáka už po prvním zápase!



Když se tenisový svět dověděl o spojení hvězdného páru, byl z toho slušný poprask. Hráčka vše ještě podpořila, když pěla na svého nového kouče jen chválu.  Málokdo v tu chvíli tušil, že život jepice se bude dát v porovnání s délkou spolupráce tenisových ikon označit jako dlouhověký.

"Jsem nadšená, že mým novým trenérem bude Jimmy. Znám ho mnoho let a krátce jsme spolupracovali před Australian Open v roce 2008. Moc se těším na příští turnaje," jásala na svém webu šestadvacetiletá ikona.

VIDEO: Šarapovová skončila hned v prvním zápase

Nebo: "Užívám si čas, kdy s ním mohu spolupracovat. Miluju jeho filosofii o tom, jak nic nenahradí tvrdou práci a tvrdý trénink," říkala Ruska před turnajem v Cincinnati.

Čas, který si plánovala ve vzájemné spolupráci s vítězem 108 turnajů užít, však měl trvání zmrzliny v žáru letního slunce. Maria rupla pod vedením Connorse hned ve svém úvodním duelu s domácí Sloane Stephensovou po setech 6:2, 6:7 a 3:6. Následek? Legenda dostala bleskové kopačky.

A co na to osminásobný grandslamový vítěz?  "Tak jsem zpátky doma v Santa Barbaře. U rodiny, zvířat a domácí kuchyně. Jo, abych nezapomněl, taky vodky s ledem," reagoval na twitteru na celou situaci s klidem Connors.

Kdo další si stoupne pod pomyslnou gilotinu a bude trénovat ruskou dračici?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud