15. září 2007 • 00:00

Davenportová je na Bali ve finále

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová postoupila při svém prvním startu ve dvouhře po červnovém porodu do finále turnaje na Bali.



Bývalá světová jednička Lindsay Davenportová postoupila při svém prvním startu ve dvouhře po červnovém porodu do finále turnaje na Bali. Americká tenistka porazila Italku Saru Erraniovou 6:1 a 6:3 a její soupeřkou v boji o titul bude Slovenka Daniela Hantuchová. Druhá nasazená hráčka zdolala rovněž ve dvou setech Rumunku Soranu Cirsteaovou, která se do hlavní soutěže probojovala z kvalifikace. Jednatřicetiletá Davenportová prožívá na Bali velmi úspěšný návrat na kurty. Po červnovém porodu syna Jaggera Jonathana sice měla v plánu věnovat se pouze rodině, ale nakonec se rozhodla vrátit a hned došla až do finále. Na Bali může navázat na svůj předloňský triumf a získat 52. titul v kariéře. Hantuchová si po březnovém triumfu v Indian Wells zahraje druhé finále v sezoně. Cirsteaová, které patří v žebříčku WTA až 137. místo, potrápila světovou dvanáctku jen v prvním setu. V něm Hantuchová zvítězila 7:5, ve druhé sadě už dominovala jasně 6:1. Případným triumfem v podniku dotovaném částkou 225 tisíc dolarů si slovenská tenistka může spravit chuť po US Open, kde vypadla hned v prvním kole.


Výsledky: Dvouhra - semifinále: Hantuchová (2-SR) - Cirsteaová (Rum.) 7:5, 6:1, Davenportová (USA) - Erraniová (It.) 6:1, 6:3.

Témata: 

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud