19. prosince 2011 • 12:30

"Dáreček" Balotelli: V obleku Santy házel po lidech peníze!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejlepší reklama na City? Mario Balotelli! Neuplyne snad ani měsíc, aby se  kontroverzní útočník City "neproslavil" nějakým větším či menším skandálkem.  Jednou se porve na tréninku se spoluhráčem, podruhé hází po kolemjdoucích  šipky, potřetí si není schopen navléci rozlišovací dres. A před zápasem svých  Citizens s Arsenalem na sebe upozornil znovu.



Podle informací místních reportérů měl údajně italský kanonýr objíždět den před důležitým zápasem s Kanonýry město a vyhazovat z otevřeného okénka svého auta peníze. To  vše v obleku k této činnosti vhodném - oblečen do červeného roucha Santy Clause.

Překvapení kolemjdoucí se tak prý mohli s chutí vrhnout na dvacetilibrové  bankovky, které se snášely k jejich nohám. Mluvčí City tuto informaci po zápase s Arsenalem popřel (Manchester City zvítězilo 1:0), ne už tak kouč lídra anglické ligy Roberto Mancini. "U Maria je všechno možné," nedělá si iluze o krajanovi italský kouč.

Tady mě máte! Balotelli slaví proměněnou penaltou gól do sítě VillarrealuFoto EPA


Balotelli se veřejnosti naposledy mimofotbalově připomněl před několika týdny, kdy si omylem podpálil dům, předtím si již vyzkoušel, jaké je to se opakovaně se porvat se spoluhráčem na tréninku. Ještě čerstvá je vzpomínka na zvracejícího Balotelliho potom, co mu nesedla večeře.

Pár potyček s kolegy z týmu, ukradené rukavice spoluhráči..., to už je jen řada dalších "drobných" příhod, které má italský šoumen na kontě. Na druhou stranu Balotelli již ukázal i svou citlivou stránku, když věnoval 1000 liber bezdomovci  či se rozplakal po přivítání fanoušků Interu Milán, za který před svým příchodem  na Ostrovy nastupoval.

"Proč pořád já?" S takovým nápisem pod dresem se Balotelli vytasil při oslavě jedné z branek, která dopomohla k demolici Manchesteru United 6:1. Možná proto, že fanoušky zajímají tvoje šílené kousky, Mario.

Yaya Touré s Mario Balotellim, ústřední postavy City při výhře nad Villarrealem
Yaya Touré s Mario Balotellim, ústřední postavy City při výhře nad Villarrealem


Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud