28. dubna 2021 • 20:25

Cannie nepřinesl Sinners štěstí, ti prohrávají proti EXTREMUM 0:2

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohužel, třetí výhru za sebou na turnaji Spring Sweet Spring si Sinners nepřipsali, nepomohl ani komentář Huberta "Cannie" Ludwiga. Australské hvězdy z EXTREMUM byly nad síly českého celku. Na Infernu byli Sinners blízko výhře, na Miragi měli EXTREMUM zápas velkou část mapy pod kontrolou. České jedničky tak čeká ještě minimálně jeden zápas ve skupinové fázi Spring Sweet Spring.



Sinners - EXTREMUM 0:2 (17:19, 11:16)

Zatím jednoznačně nejtěžší soupeř Sinners na Spring Sweet Spring 1. Po Young Ninjas a Apeks přišly na řadu legendy z bývalého celku Renegades, který se v minulosti dostal až mezi nejlepší čtyřku na Majoru.

První mapa byla ze začátku v režii EXTREMUM, Sinners se však na své teroristické straně vzpamatovali a dostali se do vedení 14-9. Dvě kola stačila k vítězství na Infernu. 

Jenže mezinárodní skvadra získala hned šest kol v řadě a Sinners dokonce čelili matchpointu. Ten EXTREMUM nevyužili, šlo se do prodloužení, až v něm dotáhli Australané Inferno do vítězného konce.

Skvělý start ukázali EXTREMUM také na Miragi, kde rychle vedli 9:1. Češi se ale nevzdávali a stejně silně odpověděli. 10:10, hra byla otevřená. Jenže přišel další zvrat, semifinalisté berlínského Majoru zvládli koncovku Mirage na jedničku a postupují po výhře 2:0 do play off Spring Sweet Spring 1.

Sinners budou mít další šanci na postup již ve čtvrtek, o soupeři vás budeme informovat po losování.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud