27. dubna 2021 • 21:00

Dvě série, dvě výhry! Sinners jsou jeden zápas od postupu do play off

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

První turnaj Spring Sweet Spring zatím sedí Sinners na jedničku. Po pondělním jednostranném triumfu nad Young Ninjas se postavili dalšímu skandinávskému týmu Apeks. Bylo z toho další vítězství, rozhodně se však nerodilo tak jednoduše.



Sinners - Apeks 2:0 (16:10, 22:20)

Mirage a Overpass. Mapy, které se v posledních týdnech dostávají na seznamu oblíbených picků Sinners na úplný vrchol. Zapomeňte na Inferno, Mirage a Overpass budeme vídat u české jedničky častěji.

Sinners zažili na první mapě o něco pomalejší start, po horším začátku na teroristické straně se ale rozstříleli a šli do druhé poloviny s tříbodovým vedením. Za stavu 13:10 pak vyhráli Češi rozhodující kolo a mapu doklepali do vítězného konce.

Na Overpassu to vše začalo tragicky. Dlouhých osm kol nedokázali Sinners získat jediné kolo, nic se nedařilo a Švédi byli na koni.

Jenže i díky dvěma dlouhým bodovým šňůrám se nakonec zápas dostal až do prodloužení, v tom druhém pak Sinners získali potřebná čtyři kola a do tabulky Spring Sweet Spring si tak připisují druhou výhru.

Třetím soupeřem Sinners budou EXTREMUM. Zápas budete moci ve středu opět moci sledovat od 18:00 na twitch.tv/eleaguecz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud