12. září 2021 • 22:02

26 milionů korun! NAVI získávají IEM Grand Slam a jsou nejlepší na světě

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Natus Vincere jsou nejlepším týmem na světě. Tento fakt už nikdo po jejich vítězství na ESL Pro League 14 a získání IEM Grand Slamu nemůže zpochybnit. Oleksandr „s1mple“ Kostyliev a spol. si po dnešku na konto připíšou 26 milionů korun. Navždy se zapsali do historie Counter-Striku.



Takové finále jednoho z největších turnajů na scéně si přál snad každý fanoušek CS:GO. Dva nejlepší hráči současnosti, Ukrajinec Oleksandr „s1mple“ Kostyliev a Mathieu „ZywOo“ Herbaut si to na serveru rozdali o královskou korunu.

Málokdy se stává, že by týmy ukázaly takovou sílu na svém map picku. Stává se, že jedna, dvě mapy utečou a celky svůj výběr nezvládnou. Jenže ne v nedělním finále ESL Pro League.

NAVI, Vitality, NAVI, Vitality. Tak si manšafty vybíraly své mapy a tak si také připisovaly body. Jednoznačnější vítězství patřila Vitality, tento fakt ale na poslední mapě neměl absolutně žádný význam.

Natus Vincere vyhráli po obřím dramatu na mapě Mirage 16:14 a získali IEM Grand Slam. Stali se tak třetím týmem historie, kterému se podobný kousek podařil.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud