12. listopadu 2018 • 17:29

50 000 korun a profesionální kontrakt pro hráče FIFA 19! Vyber si klub a hraj! Každý vyhrává

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už 17. listopadu vypukne první online kvalifikace, ale registrovat se můžete již nyní. Portál iSport.cz ve spolupráci s generálním partnerem CZC.cz spouštějí turnaj ve FIFA 19. Hraje se o 50 000 korun a profesionální kontrakt, který dostane jeden z osmičky nejlepších! Velké finále je na programu 8. prosince v pražské Hostivaři. Vyber si reálný klub, zapoj se a sleduj největší turnaje FIFA 19! Všechy podstatné informace najdete na www.isportcup.cz.



„FIFA 19 pro nás byla při vstupu do světa virtuálního sportu jasnou volbou. A do budoucna rozhodně nezůstane jen u jednoho turnaje. Takže pokud si chceš změřit síly s ostatními a hrát i o možnost stát se naším profesionálním FIFA hráčem, neváhej a přihlas se,“ říká Lukáš Tomek, šéfredaktor deníku Sport a iSport.cz.

Zúčastnit se turnaje je přitom úplně jednoduché. Vyber si reálný klub ve FIFA 19 a registruj se do turnaje už nyní na www.isportcup.cz. Za aktivní účast v online kvalifikaci, do níž se může zapojit přes tisíc hráčů, získáš voucher na slevu 100 korun v eshopu CZC.cz při objednávce nad 1000 korun.

Ti nejlepší následně postoupí do velkého finále v Praze, které se odehraje 8. prosince v kinosále Premiere Cinemas v Hostivaři. Právě tam ti nejlepší mezi sebou svedou bitvy o finanční hotovost v celkové výši 50 000 korun (vítěz bere 25 000 Kč) a možnost získat profesionální smlouvu v týmu iSport.cz. Finále bude streamované na facebooku deníku Sport a YouTube a Twitch kanálu CZCtv. Těšit se můžete zároveň na zajímavé hosty – fotbalové reprezentanty a jiné známé osobnosti. Vstup na akci bude rovněž zdarma.

„Jelikož jsme geekové a rádi si hrajeme, tak se v CZC.cz vždycky snažíme podporovat zajímavé herní akce v České republice. Spolupráce s CNC/iSport.cz pro nás je spojením příjemného s užitečným a vidíme v tomto stylu turnaje pro širokou veřejnost velký potenciál do budoucna. Rádi bychom zároveň posunuli akce podobného ražení v ČR na zcela novou úroveň. To nejdůležitější však je se prostě sejít a v příjemné atmosféře si zahrát pár zápasů ve FIFA 19,“ říká Jaromír Möwald, komunitní gamingový manažer CZC.cz. Dalšími partnery akce jsou Sony Playstation, Fortuna, O2TV Sport a Corny.

JAK SE BUDE HRÁT

Online kvalifikace

Přihlaste se zdarma do kvalifikačních online turnajů na webu iSport.cz nebo Grunexu. Budeme hrát FIFA 19 na PlayStation 4 a otevřeny jsou čtyři kvalifikace:

1. online kvalifikace: sobota, 17. 11. od 17:00 (z ní TOP 8 hráčů postoupí do online finále)
2. online kvalifikace: čtvrtek, 22. 11. od 18:00 (z ní TOP 8 hráčů postoupí do online finále)
3. online kvalifikace: sobota, 24. 11. od 17:00 (z ní TOP 8 hráčů postoupí do online finále)
4. online kvalifikace: středa, 28. 11. od 18:00 (z ní TOP 4 hráči postoupí do online finále)

Každá online kvalifikace bude otevřena pro max. 256 hráčů. Pokud se zúčastníte kvalifikačního turnaje a nepostoupíte do online finále, můžete se zúčastnit i dalších kvalifikací. Všechny online kvalifikace se odehrají systémem jednoduchého pavouka Single Elimination ve formátu BO3 (tudíž se hraje „na dva vítězené zápasy“, konečný výsledek může skončit 2:0 nebo 2:1 a opačně). Každý účastník online kvalifikace získá voucher na slevu 100 Kč v obchodu CZC.cz při objednávce nad tisíc korun.

Online finále (1. prosince 2018)

Nejlepších 28 hráčů z online kvalifikací postoupí do online finále a doplní je čtyři divoké karty partnerů projektu. Online finále pro celkem 32 hráčů proběhne v sobotu 1. prosince od 17:00. Hráči budou rozděleni do osmi skupin po čtyřech hráčích. V základní skupině odehrají zápasy každý s každým ve formátu BO2 (tudíž výsledek může skončit 2:0 nebo 1:1). Umístění v základní skupině určuje rozlosování Single Elimination (jednoduchý pavouk) Play-Off , kde se spolu hráči utkají křížovým systémem (vítěz skupiny A s posledním hráčem skupiny H atd.) ve formátu BO3. Nejlepších 8 hráčů postoupí do offline finále.

Offline finále (8. prosince 2018)

CZC.cz iSportCup vyvrcholí druhou adventní sobotu 8. 12. v pražském multikině Premiere Cinemas v Hostivaři. Kromě finálového turnaje vás čeká bohatý doprovodný program, kde nebudou chybět fotbalisté české reprezentace, komentátoři O2 TV, moderátor a fotbalový fanda Mikoláš Tuček a řada dalších celebrit jak ze světa fotbalu, tak i toho virtuálního. Přesný harmonogram vám přineseme později.

O co se hraje?
Veškeré níže uvedené ceny platí pro finále turnaje:
1. místo - 25 000 Kč
2. místo - 12 000 Kč
3. místo - 6 000 Kč
4. místo - 3 000 Kč
5.-8. místo – 1 000 Kč

Pro řadu hráčů ale největší motivací nebudou finanční odměny, nýbrž profesionální eSport smlouva s portálem iSport.cz! Tuto smlouvu získá jeden z finalistů turnaje (nemusí to být nutně jeho vítěz).

JAK SE PŘIHLÁSIT
Je to zdarma, rychlé a snadné!

1. Otevřete si stránku s online kvalifikací.
2. Pokud máte uživatelský profil na portálu Grunex.com, přihlaste se a klikněte na zelené tlačítko „Hrát turnaj“. Pokud profil ještě nemáte, založte si jej prosím a nezapomeňte vyplnit i PSN ID, tedy váš nickname v online síti Playstationu.
3. Jste přihlášeni do turnaje. 24 hodin před startem turnaje se otevře tzv. „Check-in“, neboli potvrzení účasti. I když jste registrovaní, vždy je nutné svou účast v turnaji potvrdit. Teprve potvrzením účasti získáte nalosování do turnaje.
4. U každého turnaje je stanoven čas začátku. Admini turnaje během zhruba patnácti minut rozlosují turnaj a na turnajové kartě „Play-Off“ uvidíte svého soupeře.
5. Stačí jen kliknout na soupeře, v jeho profilu zjistíte jeho PSN ID a online v síti PlayStation jej vyzvěte k zápasu.
6. Po konci zápasu zadejte, prosím, výsledek a systém vám vygeneruje další postup v turnaji.

Pravidla turnaje ve FIFA 19 v kostce
- pro účast v turnaji je nutné vlastnit PS Plus předplacenou online službu a hru FIFA 19 na konzoli PS4
- turnaj je otevřen pro hráče z České a Slovenské republiky
- budeme hrát s oficiálními týmy, které jsou ve FIFA 19 (tzn. nehraje se FUT režim)
- poločas ve hře je nastaven na 6 minut
- úroveň obtížnosti: světová třída
- ovládání: libovolné
- rychlost hry: normální
- v případě remízy se hraje klasické prodloužení a případně penalty.
- bránění: taktické a soupisky musí být ONLINE.
- hráč může hrát s libovolným týmem ve hře vyjma výběrů světa a hráči nesmí použít Custom Formations. 

Více informací s možností registrace najdete na www.isportcup.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud