10. dubna 2019 • 09:59

Youtuber postoupil v iSport LIZE kontumačně. Soupeř porušil pravidla

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše ponechal náhodě, bez dívání si vybral Watford a Gironu a pustil se do nedělní kvalifikace CZC.cz iSport LIGY. Youtuber The TOP tím chtěl pobavit především své diváky, nakonec ale kvůli porušení pravidel postoupil do dalšího kola. Co se přesně stalo?



„Vyberu si týmy náhodně z Anglie a Španělska. A kdyby došlo na třetí zápas, tak z Itálie,“ oznámil The Top hned na začátku. Potřeboval stihnout ligový zápas Slovácka s Plzní, takže byl s vyřazením smířený. Jenže...

The Top si vylosoval Watford a Gironu, absolutní outsidery. Obzvláště, když soupeř pro sebe zvolil Paris St. Germain, jeden z nejlépe hodnocených celků ve FIFA 19. Problém byl v tom, že se stejným týmem nastoupil The Topův protivník také do druhého zápasu, což je v pravidlech iSport LIGY zakázáno.

Hraj FIFA 19 o 100 000 korun! Přihlas se do druhé kvalifikace zde »

„Docela haluz,“ komentoval The Top neznalost pravidel, což není omluvou. A to z prostého důvodu: aby si případně stejný tým ve FIFA 19 mohl ve druhém zápase vzít i druhý hráč. Dva stejné týmy (např. Juventus proti Juventusu) proti sobě v iSport LIZE nastoupit nemůžou.

K velkému překvapení The Top trápil Paris St. Germain i s Watfordem a Gironou... „Ani PSG nepomáhá, kamaráde. Nechtěl bych hrát doma 2:2 s Gironou,” rýpnul si The Top během zápasu.

Podívejte se, jak souboje v nedělní kvalifikaci vypadaly:


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud