12. října 2022 • 14:35

Šachy v mezinárodní LoL sestavě Cryptovy. Přichází dva Poláci a jedna slovenská akvizice

Autor: Sazka eLEAGUE, Cryptova.gg
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Změny ve svém League of Legends týmu udělal ostravský tým Cryptova. S organizací se rozloučili Enes "Sahira" Apelqvist, Olof "Flaxxish" Hagberg Medin a Alex "Sacrifice" Zach. Nahradili je Bartosz “Makony” Dabrowski, Dominik “Kokos” Krzoska z Polska a někdejší hráč Brute Damián Otto “Tixn” Vojtko ze Slovenska.



Cryptova sáhla i po novém manažerovi, kterému dala dost volného prostoru. David Nardelli udělal se svým příchodem výše zmíněné změny a v tiskové zprávě ostravské organizace vysvětluje proč.

“V sestavě máme tři nové kluky, které jsme chtěli vyzkoušet a zapracovat do našeho nového konceptu. Všichni to jsou kvalitní hráči, kterým jsme dali šanci se ukázat už na Winter a možnost sehrát se s naší botlane, která zůstala stejná ze summeru," říká Nardelli, kterého v týmovém boardu doplní coach Lukáš “Lukke” Khol, kterému bude asistovat Jacek “Blodgharm” Czerwiński.

Vydařený vstup do Hitpoint Winter

Soupiska se ukázala už během neděle a pondělí, kdy odstartovala nová zimní sezona domácí League of Legends ligy od organizátora Hitpoint.

Velkým lákadlem pro týmy je mimo jiné postup do řeckého turnaje Sigma Cup 2022. Cryptově se podařilo získat ve skupině “A” tři vítězství. Padli jen před Sampi

" Výhra skupiny potěší, ale s předvedenou hrou zdaleka spokojený nejsem. Vím, že náš tým je schopen předvádět daleko lepší výkony a doufám, že se nám to ve čtvrtfinále podaří,” dodává na závěr manažer David Nardelli.

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud