6. března 2017 • 11:03

Hokejová extraliga v Sazka Fantasy! Hrajte o moderní TV i skvělý zážitek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je před námi další týden se Sazka Fantasy. Hráči Daily Fantasy se můžou těšit na turnaje anglické Premier League, české ePojisteni.cz ligy i hokejové NHL. A pozor, Sazka Fantasy se rozrůstá o českou hokejovou ligu! Vytvořte tým ze sportovních hvězd a hrajte o super ceny včetně zájezdu na zápas nejslavnější fotbalové soutěže či moderní televizor Panasonic! V článku se podívejte, co nás tento týden čeká.



Skvělou zprávu přinesl nový týden se Sazka Fantasy pro hokejové nadšence. Ty si ve formě Daily Fantasy budou moc vyzkoušet kromě zámořské NHL i českou extraligu. To znamená, že se svými týmy, vytvořených z reálných hráčů z českých družstev, budou uživatelů soutěžit každý den o super ceny.

S extraligou budeme hrát o ceny v hodnotě 2000 Kč v turnajii bez vkladu a o ceny za 5000 Kč v soutěži s vkladem 30 Tokenů, kde uživatelé můžou do boje vyslat až 3 sestavy. Stejně jako v NHL budeme hrát každý hrací den o spoustu Tokenů v turnaji 50/50.

Fantasy extraliga končí, na iSport.cz hrajte Sazka Fantasy 

Drazí hráči Fantasy Extraligy na webu iSport.cz,
musíme Vám oznámit, že iSport Fantasy Extraliga ve stávající podobě již jako hra pokračovat nebude.
Nicméně nezoufejte! Je tu pro vás nová výzva! Zaregistrujte se do hry Sazka Fantasy, v níž je možné hrát každý den o hodnotné ceny a peněžní výhry. Vzniká tím na webu iSport.cz největší komunita hráčů fantasy u nás.
Kromě Tipsport Extraligy můžete hrát také NHL, fotbalové soutěže jak české tak zahraniční včetně Premier League a ePojisteni.cz ligy .
Začněte registrací do Generali play off Tipsport Extraligy ZDE.
Děkujeme Vám, že hrajete s námi!

Pro zámořskou soutěž zůstává program stejný. Každý den turnaj 50/50 o 10 Tokenů a soutěž TOP o 1000 Tokenů, v sobotu pak soutěž o 5000 Kč s vkladem 30 Tokenů a až 3 sestavami.

Ve fotbalových soutěžích dostane tento týden velký prostor Liga mistrů. V úterý se koná první velká VIP soutěž s vkladem 100 Tokenů, 3 sestavy, kde je hlavní cena širokoúhlá TV Panasonic 40‘‘ a další ceny za 3000 Kč. Proto neváhejte hrát každý den a sbírat veledůležité Tokeny.

Sestavte si vlastní tým ze sportovních hvězd a každý den hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Předposlední kvalifikace o velké finále, ve kterém se uživatelé utkají o zájezd na slavnou Premier League, čeká hráče s anglickou PL. Vklad do tohoto turnaje je 30 Tokenů. V sobotu zároveň je připravena soutěž o 2000 Kč bez vkladu.

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na českou fotbalovou ePojisteni.cz ligu. K víkendovému kolu máme opět soutěž o ceny za 5000 Kč, vklad 30 Tokenů, až 3 sestavy. Pro hráče, kteří nestačili našetřit Tokeny, tu je soutěž bez Tokenů o ceny v hodnotě 2 tisíce korun.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud