10. listopadu 2016 • 16:05

Dočkal na podzim v lize dohrál! Za oplácení si nezahraje TŘI zápasy

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Sparty Bořek Dočkal už svému týmu ve zbývajích ligových zápasech podzimní sezony nepomůže. Klíčový hráč letenského týmu totiž vyfasoval za vyloučení v Liberci, které si vysloužil úmyslným úderem do obličeje Radima Breiteho, stopku na tři zápasy. To znamená, že vynechá utkání s Karvinou (doma), Hradcem (venku) a Teplicemi (doma). Další zápas s Bohemians 1905 se pak hraje až v půlce února. Dočkal se tak může těšit pouze na utkání za reprezentaci a duely Evropské ligy.



„O trestu rozhodla Disciplinární komise na čtvrtečním zasedání, kterého se Bořek osobně zúčastnil, přestože je povolán na reprezentační zápas s Norskem. Po skončení zasedání se Bořek přesunul na předzápasový trénink do Edenu,“ informuje Sparta. Letenští podle mluvčího Ondřeje Kasíka zvažuje odvolání k odvolací a revizní komisi, o kterém se musí rozhodnout do týdne.

Liberec - Sparta: Dočkalův totální zkrat – trefil rukou Breiteho a dostal červenou
Video se připravuje ...

Dočkal byl vyloučen krátce před koncem prvního poločasu a trenér David Holoubek už po utkání prohlásil, že záložníka čeká pohovor a pokuta. Sparta nakonec na severu Čech uhrála bezbrankovou remízu a na páté příčce ztrácí na první Plzeň devět bodů.

Trest pro Dočkala znamená, že vynechá utkání s Karvinou, Hradcem Králové a Teplicemi a do konce podzimní části už si nezahraje. Pro Spartu jde navíc o velkou komplikaci kvůli rozsáhlé marodce, na které jsou mimo jiné Tomáš Rosický , Martin Frýdek nebo Lukáš Vácha .

Jarolím: Dočkalův trest? Ví, že udělal hloupost
Video se připravuje ...

V jednom utkání navíc bude Pražanům chybět také stoper Ondřej Mazuch, který musí stát kvůli čtyřem žlutým kartám. Ze stejného důvodu nesmějí nastoupit také Lukáš Budínský s Markem Janečkou z Karviné, Jakub Jugas ze Zlína, Milan Jirásek z Bohemians 1905, Jaroslav Tregler z Příbrami a Veliče Šumulikoski ze Slovácka.

UNIKÁTNÍ VIDEO ze šlágru: Vyloučení Dočkala, skluz Sýkory a zahozené šance
Video se připravuje ...

Všechny informace o Spartě na jednom místě sledujte ZDE>>>

Všechny zprávy pro fanoušky Sparty Všechny zprávy pro fanoušky SpartyFoto spo

Záložník Sparty Bořek Dočkal viděl v Liberci červenou kartu
Záložník Sparty Bořek Dočkal viděl v Liberci červenou kartu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud