29. května 2017 • 13:33

Ngadeu slavil titul s rodinou. Jeho sezona? Exploze, řekl bratranec

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patřil k oporám Slavie, v sobotu šestým gólem v sezoně přispěl k výhře nad Brnem 4:0, po které červenobílí potvrdili titul. Oslavy si navíc mohl kamerunský záložník Michael Ngadeu užít i s rodinou. Jeho nejbližší přijeli afrického mistra podpořit z Norimberku přímo na Strahov. Ngadeův bratranec pak promluvil na kameru iSport TV.



Příbuzní afrického středopolaře si vrchol sezony ePojisteni.cz ligy, ve které Ngadeu hrál důležitou roli, nemohli nechat ujít. "Michael udělal velkou explozi. Před pár měsíci se stal africkým šampionem a nyní je i českým mistrem," dmul se pýchou bratranec Maturin. Nebylo na výběr, Ngadeuova rodina vyrazila do Prahy. "Museli jsme tu být, je to památný den. Jsme velmi šťastní," dodal.

Michael Ngadeu přišel do Slavie loni v létě z rumunského klubu Botosani jako stoper. Začátek sezony měl poněkud rozpačitý, pak byl ale trenérem Dušanem Uhrinem mladším přesunut do role defenzivního záložníka. Tam se vypracoval mezi opory čerstvého českého mistra a vysloužil si i nominaci na Africký pohár národů, který s Kamerunem vyhrál.

Po životní sezoně čekají Michaela Ngadea jistě i důkladné oslavy nejen se spoluhráči, ale i se svými nejbližšími. "Ještě nevíme kde, ale budeme slavit vždy, kdy bude příležitost," potvrdil s úsměvem jeho bratranec. "Budeme slavit a reprezentovat naši zemi," dodal hrdě.

Slávista Ngadeu měl na Strahově rodinu, budou slavit dva dny
Video se připravuje ...

Takhle vypadá čerstvá mistrovská radost
Takhle vypadá čerstvá mistrovská radost

Ať žije Slavie! Deli v češtině vedl děkovačku ve Žlutých lázních
Video se připravuje ...

PĚT symbolických kroků. Jak Slavia došla k titulu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud