Jonáš Bartoš
19. prosince 2017 • 19:40

Svařák od Limberského a koleda s hráči. Plzeň se loučila s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

V úterý v podvečer uspořádali fotbalisté Viktorie Plzeň předvánoční rozlučku s fanoušky. U zadní tribuny Doosan Areny se sešlo zhruba 2 000 příznivců, kterým za vedoucí tým ligy poděkovalo trio Michael Krmenčík, Tomáš Hájek a David Limberský. Poslední dva jmenovaní před vstupem na stadion rozlévali i svařené víno a fotili se s fanoušky. „Byla to sranda,“ culil se Limberský na otázku, jak mu šlo následné zpívání koledy, kterou si před publikem střihl se svými mladšími parťáky.



Akce, kterou Viktoria Plzeň každoročně pořádá pro své fanoušky, se velmi vydařila. Do Doosan Arény i v mrazivém počasí přišlo na vánoční setkání okolo 2 000 příznivců, kteří zaplnili zadní tribunu za bránou. Tedy tu, kterou během zápasů obvykle okupuje plzeňský kotel.

„Ta jejich podpora je neuvěřitelná. Plzeňští fanoušci jsou tím proslulí a pokračují v tom. Věřím, že tohle ještě dlouho potrvá,“ smekl nad fanoušky obránce David Limberský . Spolu s Michaelem Krmenčíkem a Tomášem Hájkem za hráčskou kabinu fanouškům poděkovali a strávili s nimi úterní podvečer.

Hájek s Limberským před stadionem nejprve rozlévali fanouškům svařené víno zdarma. „Na to jak mrzne, je to úplně úžasné, kolik jich přišlo. Jsme rádi, že jsme je mohli zahřát svařáčkem,“ usmívala se plzeňská opora. „Já jsem autem, takže jsem měl čaj,“ dodal vzápětí.

Je libo svařák od Limby? Obránce Plzně obsluhoval fanoušky před stadionem
Video se připravuje ...

Plzeňské trio fanoušky pobavilo vědomostní soutěží na způsob známé televizní hry Kufr, vystoupení zakončilo společným zpěvem koled. „Byli jsme překvapení, asi půl minuty nám trvalo, než jsme se shodli na nějaké koledě, u které všichni známe slova. Naštěstí to nebylo až tak velké fiasko,“ oddechl si Limberský. „Byla to sranda, lidi to pobavilo. Věřím, že to splnilo účel,“ usmíval se.

Fanouškům popřál veselé Vánoce i majitel klubu Tomáš Paclík, na závěr zazpíval Marek Ztracený. Útočníka a nejlepšího střelce ligového podzimu Michaela Krmenčíka fanoušci přemlouvali, aby v týmu vydržel minimálně jarní část a pomohl k titulu (o Krmenčíka se zajímají zahraniční kluby, pozn. red.)

Plzeň startuje přípravu ve středu 3. ledna, už na konci února vstupuje do ostrých zápasů prvním duelem vyřazovací části Evropské ligy proti Partizanu Bělehrad.

Michael Krmenčík ochotně pózoval s fanoušky
Michael Krmenčík ochotně pózoval s fanoušky

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud