18. srpna 2018 • 22:22

Bohemians vzali gól, ofsajd nebyl. Atentát a loupež, psali hráči po remíze

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Týden poté, co dala Plzeň vítězný gól po ofsajdové situaci, se ve FORTUNA:LIZE objevil další případ, kdy bylo postavení mimo hru posouzené nepřesně při gólové situaci. Tentokrát však na verdikt doplatil vítězný tým. Fotbalisté Bohemians 1905 vstřelili v 89. minutě gól Liberci a praporek asistenta Petra Antoníčka letěl vzhůru. Oprávněně? Jak ukázaly opakované záběry, že ani náhodou. Zápas tak nakonec skončil remízou 1:1.



Tohle byla ze strany Bohemians rychlá akce, na kterou nedokázala liberecká obrana reagovat. Střela Filipa Haška byla zblokovaná, míč se vrátil zpátky a Michal Šmíd ho pohotovou patičkou vysunul k nabíhajícímu Jakubu Nečasovi, který posléze přesně prostřelil libereckého brankáře Václava Hladkého. O ofsajd nešlo ani náhodou, Nečas měl v okamžiku přihrávky naopak ještě značnou rezervu.

Zatímco v pondělní dohrávce Bohemians v závěru proti Baníku Ostrava inkasovali a skončili bez bodu, teď se mohl minutu před koncem normální hrací doby psát opačný scénář a od Ještědu si zelenobílí mohli odvézt vítězství.

Liberec - Bohemians: Hosté byli okradeni o gól! Nečasova regulérní branka neuznaná z důvodu chybně posouzeného ofsajdu
Video se připravuje ...

Na hřišti samotném k velkým protestům nedošlo. Ani trenér hostů Martin Hašek, kterému svítilo na lavičce slunce do očí, hned neměl jasno. „Já to ještě neviděl, ale chodí mi smsky, že to pravděpodobně ofsajd nebyl. Byli jsme vítězství opravdu blízko, ale zase když soupeř za stavu 1:1 nastřelil tyč, mohli jsme i prohrát. Vezeme plusový bod, takže mírná spokojenost,“ nedával najevo rozladění.

Jinak to viděli hráči Bohemians na sociálních sítích po konci utkání. Jejich reakce byly mnohem ostřejší. „Ofsajd? Atentát!“ psal záložník Rudolf Reiter na Instagramu. Antonín Vaníček, který do zápasu jako náhradník nezasáhnul, se také podělil o svůj názor: „Loupež za bílého dne,“ napsal ke screenu celé situace.

Liberecký klub umístil na svůj twitterový účet ve druhém půli obrázek válícího se klokana zřejmě jako reakci na zákrok libereckého Kamsy Mary na Rudolfa Reitera na kraji pokutového území, který zaváněl penaltou. Po zápase následovala ze strany Bohemians odpověď s obrázkem žvýkajícího klokana. „Dnes nám i ten bod nějak zhořkl…“ Nebylo třeba pochybovat, že šlo o jasnou narážku na ofsajdový moment.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Bohemians 1:1. Hosté byli okradeni o regulérní gól
Video se připravuje ...

Liberec - Bohemians: Hosty zachránila po zakončení Ševčíka před inkasováním tyč!
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Liberec - Bohemians: Je srovnáno! Mashike propálil bezmocného Hladkého, 1:1
Video se připravuje ...

Liberec - Bohemians: Hladký vyrazil Haškovu střelu pouze před sebe, Reiter dorazil míč do odkryté brány, 0:1!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud