24. září 2018 • 13:49

Trenér nad propastí. Šmejkalovi hrozí odvolání, verdikt padne v úterý

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Napjaté vztahy, mizerná hra a ještě horší výsledky nejspíš připraví Daniela Šmejkala o trenérskou funkci v Teplicích. „Skláři“ v sobotu prohráli s Opavou 0:2 a zaznamenali tak jedenáctou porážku v tomto roce. Definitivní verdikt o Šmejkalově budoucnosti má padnout v úterý. 



Pouhá čtyři vítězství, zato osm remíz a děsivých jedenáct porážek. Rok 2018 nepřeje Teplicím ani trochu. Od února sehrály třiadvacet ligových zápasů, v nichž vytěžily pouze 28,98 % možných bodů. To je hodně silný podprůměr.

Proto se řeší otázka trenéra Daniela Šmejkala.

Údajné ultimátum měl už během zápasů s Mladou Boleslaví (1:1) a Karvinou (2:1), z kterých musel vydolovat čtyři body. Ačkoli úkol splnil, herně Severočeši nepřesvědčili. A v Opavě to byl výbuch po všech stránkách. Hrozivý výkon s jednou střelou na branku neměl nárok. „Opava byla lepší a my jsme nedokázali najít cestu do pokutového území. Pro soupeře jsme absolutně nebyli nebezpeční,“ věděl Šmejkal.

A tak se pravděpodobně bouchne do stolu.

„Vedení klubu chápe rozhořčení fanoušků a neuspokojivou situací se bude zabývat na úterním mimořádném jednání představenstva, po kterém přineseme další informace a kroky, jež budou následovat,“ uvedl severočeský klub v tiskovém prohlášení.

Naštvaní fanoušci žádali vysvětlení již po sobotním zápase. Hráčům vyčetli, že nebojují, a ptali se, jaké příčiny stojí za současnou krizí. „Říkali nám, že na hřišti nenecháváme srdce. Takže jsme si vyměnili názory. Některé věci fanoušci vzali, některé ne. Slíbili jsme jim, že se to rapidně změní,“ řekl obránce Tomáš Vondrášek. Situaci je potřeba řešit i z toho důvodu, že podle některých informací Šmejkal není za dobře s částí kabiny. Mizerná nálada nicméně panuje po celých Stínadlech a už ve středu mají Teplice na programu pohárové utkání s Vltavínem. Budou den předtím měnit kouče?

Patrik Žitný: Hitparáda gólů mladého objevu z Teplic!
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Opava - Teplice 2:0. Slezané i díky Kayambovi přehráli bídné Severočechy
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Teplice - Karviná 2:1. Severočeši zabrali po pěti zápasech, pálil Žitný s Vaněčkem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud