31. října 2018 • 21:45

Obří ztráta pro Plzeň! Krmenčíkovi skončila sezona, má poraněné koleno

Autor: kub, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český mistr má za sebou hodně černou středu. Nejenže Plzeň vypadla s Baníkem z MOL Cupu, ale také přišla na dlouhou dobu o svou největší hvězdu. Vyšetření na magnetické rezonanci odhalilo, že Michael Krmenčík v nedělním utkání se Slováckem utrpěl vážné zranění kolena.



Hned dvě velké ztráty zaznamenala ve středu mistrovská Plzeň. Nejen, že ji z MOL Cupu vyřadil Baník Ostrava, ale také podle zprávy z magnetické rezonance přišla pravděpodobně pro zbytek sezony o svého útočníka číslo jedna, Michaela Krmenčíka. 

Plzeňský kanonýr si během nedělního ligového utkání se Slováckem přivodil vážné poranění kolene. „Michael má s největší pravděpodobností přetržený zadní křížový vaz v levém koleni, takže ho čeká operace a sezona pro něj předčasně skončila,“ potvrdil deníku Sport zdroj z hráčova okolí špatnou zprávu nejen pro obhájce titulu, ale i pro českou reprezentaci.

Ve čtvrtek ráno nemilou informaci potvrdil i klub. "Je velmi pravděpodobné, že tato sezona již pro Michaela bohužel skončila," uvedl mluvčí úřadujícího ligového mistra Václav Hanzlík.

"Takový je prostě fotbal, mrzí mě to, ale nic s tím nenadělám. V nejbližších dnech mě čeká operace, následně se zaměřím na kvalitní rehabilitaci a budu tvrdě makat, abych se brzy vrátil v plné síle na hřiště," přidal Krmenčík, který už jen z tribuny sledoval středeční vyřazení Plzně v osmifinále poháru s Ostravou.

Michael Krmenčík se proti Bohemce gólově neprosadil
Michael Krmenčík se proti Bohemce gólově neprosadil

Autor sedmi branek v probíhajícím ročníku FORTUNA:LIGY se v posledních týdnech střelecky hledal. V nejvyšší české soutěži neskóroval už v sedmi po sobě jdoucích zápasech, nicméně Plzni byl i tak velmi prospěšný a odváděl v útoku dobrou práci. Zdá se ale, že na další gól si bude muset počkat pěkně dlouho.

Pro obhájce titulu je to obrovská ztráta. Plzeňští se budou muset nyní spolehnout na jiné forvardy. Šanci pravděpodobně dostanou Tomáš Chorý a Jakub Řezníček, kteří zasáhli oba do osmifinále MOL Cupu s Baníkem (2:3), přičemž první jmenovaný se dokonce zapsal mezi střelce. 

Nahradit Krmenčíka ale nebude vůbec snadné! 

SESTŘIH: Plzeň - Slovácko 2:1. Gól z penalty i tlak, hosté měli šance
Video se připravuje ...

Krmenčíkovo představení: Kanonýr nastřílel hattrick, ale koledoval si o červenou
Video se připravuje ...

Karviná - Plzeň: Plzeň jde do vedení, hlavičkou se trefil Krmenčík
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud