Michal Koštuřík
7. prosince 2018 • 15:48

Zvrat! Beauguel proti Plzni nenastoupí, po tlaku se na to necítil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je po zápletce... Francouzský útočník Jean-David Beauguel v dnešním duelu Zlína proti Plzni (od 18 hodin) nenastoupí! Nebude ani na lavičce náhradníků. Informaci potvrdilo iSport.cz několik dobře informovaných zdrojů.



Góly

Domácí:

Hosté: 4. Chorý, 8. J. Kovařík

Sestavy

Domácí: S. Dostál – Bačo (85. Železník), P. Buchta, Gajič – Matejov, Podio, Jiráček (C), Bartošák – Hronek, Vyhnal, Li. Holík (79. Jakubov).

Hosté: A. Hruška – M. Havel, Pernica, R. Hubník (C), J. Kovařík – M. Petržela (77. Ekpai), Hrošovský, Al. Čermák (81. Hořava), Procházka, J. Kopic – Chorý (89. Jakub Řezníček).

Náhradníci

Domácí: Šiška, Železník, Balić, Slaměna, Holík, Jakubov, Cedidla

Hosté: Kozáčik, Hájek, Hořava, Bucha, Zeman, Ekpai, Řezníček

Karty

Domácí: Matejov, Jiráček

Hosté: M. Petržela

Rozhodčí

Lerch – Kříž, Myška

Stadion

Stadion Letná, Zlín

Návštěva

3472 diváků

Kanonýr Fastavu, který se od ledna stane hráčem mistra, prý neusnesl psychický tlak kolem svého startu proti budoucímu zaměstnavateli.

„Plzeň vyvinula úsilí, aby Beauguel nehrál. Tlačila na hráče, jeho agenta a ve finále i na Zlín,“ uvedl náš zdroj, podle něhož mělo nakonec dojít k meziklubové dohodě o tom, že střelec devíti podzimních branek vzájemnou bitvu úplně vynechá. Prý se necítil být natolik v pohodě, aby specifické utkání zvládl na úrovni.

Zlínský Jean-David Beauguel se raduje z gólu proti Opavě
Zlínský Jean-David Beauguel se raduje z gólu proti Opavě

Viktoria měla obavy, aby ji Beauguel, hrající v životní formě, nepřipravil o důležité body. Zlín zase cítil nejistotu, zda bude Francouz pod vlivem nadcházejícího přestupu schopen podat plnohodnotný výkon. Z toho všeho nakonec vyústilo rozhodnutí, které pošle do základní sestavy domácích záložníka Petra Hronka.

Kouč Michal Bílek bude muset změnit i rozestavení, neboť má při absenci čtyř útočníků k dispozici na hrot jen Pavla Vyhnala. Ještě včera počítal s tím, že Beauguela normálně nasadí. Do souboje se druhým celkem FORTUNA:LIGY tak jde pořádně oslabený.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud