17. července 2019 • 14:10

iSport PODCAST: Proč se Sparta při Jílkově debutu rozpadla?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tady první díl iSport PODCASTU – diskuzního audiopořadu deníku Sport, který navazuje na dosavadní Debatu Sportu! A hned úvodní nabité vydání s redaktory Jakubem Dvořákem a Radkem Špryňarem se věnuje všemu podstatnému ze začátku nové sezony FORTUNA:LIGY. Proč Sparta selhala se Slováckem? Jak hráči přijímají principy hry Václava Jílka a jak jsou na tom charakterově? Jak dál pro Baník po studené sprše s Libercem? A jaké přestupy ještě můžeme v létě čekat? 



Hlavním tématem prvního dílu je blamáž Sparty v prvním kole. Letenský tým v premiéře pod novým koučem Václavem Jílkem doma padl se Slováckem 0:2. "Zatím nefunguje součinnost, automatické věci, kdy jeden hráč vypomůže druhému a předvídá, co se může stát. To ve hře Sparty vůbec nebylo, a ve chvílích, kdy se Slovácko dostalo do velkých šancí, na to vůbec nebyli schopní reagovat," hodnotil výkon Letenských redaktor Sportu Radek Špryňar.

"Když tribuny začaly bouřit a Slovácko mělo dva tři rychlé rohy, hráči jako Semih Kaya, Ondřej Zahustel nebo Matěj Hanousek byli pod tlakem a najednou hráli úplně jinak než v přípravě," doplňuje redaktor Jakub Dvořák. "Kaya se v přípravě vyprofiloval jako stoper číslo jedna a po neděli si troufám tvrdit, že není ani číslo tři potom, co tam občas předváděl. Přechod z přípravy před čtrnáct tisíc lidí je ohromný skok," dodal.

Zkrácenou verzi věnovanou hlavnímu tématu týdne můžete dál sledovat jako video na iSport TV. Celý díl s řadou dalších informací, postřehů, názorů a souvislostí najdete na iSport.cz/podcasty!

iSport podcast: Proč se Sparta při Jílkově debutu rozpadla? Mají hráči správný charakter?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud