14. ledna 2020 • 10:25

Nechápu, proč Sparta nekoupila Tijaniho, napsal Řepka. Spustil peklo

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po podmíněném propuštění z vězení Tomáš Řepka přiznal, že svou budoucnost vidí ve fotbale, ideálně v roli trenéra. Zatím se však profiluje především jako komentátor. Na svém instagramovém účtu uvedl, že nechápe rozhodnutí Sparty odstoupit z přestupu Mohameda Tijaniho z Jihlavy. A strhl se velký poprask.



„Rozhodl jsem se, že s vámi sem tam proberu dění v českém fotbale. Zajímají mě vaše názory. Jak se díváte na kauzu Mohamed Tijani x Sparta?! Myslíte, že rozhodnutí Sparty ho nekupovat bylo správné? Díky!“ odstartoval Tomáš Řepka debatu, která rychle nabrala takové grády, že bývalý reprezentant nakonec svůj účet přepnul raději do soukromého profilu.

Stoper Tijani měl minulý týden přestoupit z druholigové Jihlavy na Letnou, jenže neprošel zdravotními testy a Sparta od přestupu odstoupila. Podle Řepky to byla chyba – zvlášť poté, co v minulosti koupila například zraněného Davida Hovorku, který se pak v dresu Jablonce a Slavie vyprofiloval mezi nejlepší stopery FORTUNA:LIGY.

„A proto nerozumím tomu, proč Tijaniho nekoupili,“ napsal Řepka s tím, že považuje za velmi pravděpodobné, že po zadákovi z Pobřeží slonoviny sáhne některý z rivalů Sparty.

„Jsem z Jihlavy, byl jsem na všech zápasech a Momo byl celý podzim zdravý a předváděl dobré výkony. Ať si koupí za 10ti násobek lempla, hlavně že projde testy. To dá rozum,“ rozohnil se _juanjz23_.

„Tak, tak, v plným rozsahu souhlas,“ opáčil mu Řepka.

Zdravotní hendikep Tijaniho, kterému v koleni de facto schází přední zkřížený vaz, což je tak trochu časovaná bomba, zkrátka za závažnou překážku Řepka na rozdíl od Sparty evidentně nepovažuje.

„Každej to má jinak. Znám spoustu fotbalistů, co křižák neměli a hráli do 35 let,“ upozornil. „Respektuju opačné názory, ale já bych Tijaniho koupil. Záleží na vkusu, ale pro mě je komplexnější než třeba Břečka, Kačaraba či Stronati.“

Řepka zareagoval i na rasistickou námitku uživatele kubisek28, který mu vzkázal: „Sparta vždycky bílá byla.“

„Našeho Bonyho jste taky milovali. Předsudky nemám rád,“ odvětil.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud