10. srpna 2020 • 11:35

Šestý slávista v Liberci. Pod Ještěd míří hostovat i záložník Hromada

Autor: krm
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesuny mezi Edenem a Libercem neberou konce. Z mistrovské Slavie míří do Slovanu hostovat i záložník Jakub Hromada. Po Jakubu Jugasovi, Janu Matouškovi, Danielu Koskovi, Mohamedu Tijanim a Júsufovi jde už o šestého hráče Pražanů, který se v tomto přestupovém období vydal pod Ještěd.



Hromada se s Libercem v pondělí hned zapojil do přípravy, mužstvo kouče Pavla Hoftycha odjelo na herní soustředění do Rakouska.

Čtyřiadvacetiletý slovenský středopolař prostředí na severu Čech dobře zná, během jarního hostování odehrál třináct ligových zápasů. Slavia na sociálních sítích informovala, že podmínky dalšího zapůjčení se ještě finalizují.

Pražanům Hromada patří od léta 2017, hlavně vinou vleklých zdravotních problémů se ale do základní sestavy trvale prosadit nedokázal. Teď proto v Liberci rozšíří početnou (aktuálně už šestičlennou) slávistickou skupinu. Ve hře navíc je, že by Slovan ještě mohl posílit i Michal Beran, mladý záložník, kterého Slavia z klubu v létě koupila.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
13

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud