17. srpna 2020 • 11:27

Plzeň představila nové dresy! Unikátní druhá sada, hrdost na město i klub

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viktoria Plzeň od nové sezony změnila dodavatele sportovní výbavy. V pondělí klub představil nové dresy od italské společnosti Macron. Nejen domácí, ale i venkovní sada je vyrobena speciálně pro západočeský tým. Zdůrazňují tradici, eleganci, unikátnost a špičkový materiál.



První sada vychází z tradičních klubových barev, tedy červené a modré. Vrací se ke svislým širším pruhům, které Viktoria používala často v minulosti. „Hrdí na náš klub, hrdí na naše město!“ vylásila Viktoria motto směrem k nové výbavě.

„Nový dres se mi velmi líbí. Je propracovaný a hodně mě zaujaly detaily. Pro nás hráče je hlavně velmi pohodlný,“ komentoval na klubových stránkách záložník Lukáš Kalvach, jenž si ho poprvé vyzkoušel během klubového focení. „Sluší nám a věříme, že bude i vítězný,“ doplnil kapitán týmu Jakub Brabec.

První sada dresů Viktorie Plzeň pro sezonu 2020/2021
První sada dresů Viktorie Plzeň pro sezonu 2020/2021

Speciálně pro českého vicemistra je vyrobena i unikátní druhá sada. Tradičně dominuje bílá barva, celkový design odráží pevný vztah klubu k městu. Viktoria má znovu k dispozici i třetí sadu dresů v neobvyklém barevném provedení. Tentokrát jde o černý dres s jemným proužkem a výraznými zelenými prvky. K němu hráči obléknou zelené trenky i stulpny.

Plzeň v přípravných zápasech nastupovala v tréninkových sadách, v nové variantě dresů se poprvé představí v pátek. To doma v prvním kole FORTUNA:LIGY přivítá od 18:00 Opavu.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud