18. června 2021 • 16:23

Druhá posila pro Plzeň. Z Brna přichází Pachlopník, končí Řezník i Ondrášek

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
18
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Účastník Konferenční ligy začne letní přípravu se dvěma posilami. Po Jhonu Mosquerovi z Liberce Plzeň získala také Ondřeje Pachlopníka z Brna. Jedenadvacetiletý záložník přichází na hostování s opcí.



Úzké pouto mezi Plzní a Brnem se ještě upevňuje. Zbrojovka, které pomáhá majitel Viktorie Adolf Šádek coby konzultant, pouští na západ Čech jednoho ze svých nejzajímavějších hráčů.

Ondřej Pachlopník v debutové sezoně v nejvyšší soutěži zaznamenal jeden gól a dvě asistence a do Plzně přichází na hostování s opcí.

„Tento krok je pro mě obrovskou výzvou. Viktorka je špičkový tým a čekají ji i zápasy v evropských pohárech, které jsem ještě nikdy nehrál. Je nyní na mně, abych makal naplno a porval se o místo,“ říká ofenzivní fotbalista.

„Jsem velmi rád, že se podařilo dotáhnout hostování s opcí takto talentovaného hráče, jakým Ondřej Pachlopník bezesporu je. Součástí transferu je i dohoda, že bude Brno moci využít přednostně možnosti získat některé naše hráče na hostování pro nadcházející sezonu,“ upozorňuje generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Už předtím získala Viktoria kolumbijského křídelníka Jhona Mosqueru z Liberce. 

Přípravu s týmem Michala Bílka zahájí na zkoušku rovněž čtyři hráči, kteří minulou sezonu působili ve druhé lize: gólman Marián Tvrdoň z Ústí nad Labem a záložníci Adam Alexandr s Dominikem Křížem z  Vyšehradu a Moudou Ndiaye z Táborska.

Z hostování se vracejí Tomáš Chorý, Luděk Pernica, Michal Hlavatý, Marko Alvir, Dominik Janošek a Šimon Gabriel. Naopak svolení k hledání nového angažmá dostali Zdeněk Ondrášek a Radim Řezník, smlouva skončila rovněž Adamu Hlouškovi. Útočník Ondrášek má prý nabídky z Polska, kde už dříve působil, a rumunských klubů FCSB a Sepsi.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
18

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud