25. června 2021 • 18:34

Sparta draží zážitky na pomoc po tornádu: penalty na Rosického i golf

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V tuzemsku nevídaná přírodní katastrofa, která ve čtvrtek zasáhla obce na jihu Moravy, spojuje občany po celé republice. Lidé ze všech koutů naší vlasti se snaží pomoci, posílají nejen peněžní příspěvky, ale také oblečení, hračky či sanitární potřeby. Také fotbalová Sparta chce pomoct tamním k návratu do normálního života a vymyslela nejen pro své příznivce zajímavou možnost, jak přispět. A to formou zážitků, které můžete vydražit na webu sportovniaukce.cz



Popadané domy, vytrhané stromy, převrácená auta. Tornádo, které se prohnalo ve čtvrtek jihem Moravy, za sebou nechalo děsivou spoušť. Mnoha lidem se otočil život naruby, přišli o své domovy, majetek.

Fotbalová Sparta se rozhodla vydražit různé zážitky, z nichž celý výtěžek poputuje na Hodonínsko a Břeclavsko, které přírodní živel zasáhl. Nejen fanoušci Sparty tak mohou skrz akci přispět na pomoc postiženým oblastem.

„Vyberte si svůj zážitek a pomozte obcím, kterým vichr obrátil život vzhůru nohama. Sto procent výtěžku z aukce poputuje k lidem postiženým tornádem,“ uvedla Sparta na klubovém webu. 

Mezi zážitky jsou například focení ve sparťanském dresu, fyzické testy na FTVS, masáž od maséra A-týmu, lekce od sportovního fotografa či spolukomentování přípravného utkání. Ale také golf s Lukášem Váchou, penalty na hlavním stadionu na Tomáše Rosického, prohlídka stadionu s Bořkem Dočkalem či šipky s vybranými hráči.

Dražba zážitků na pomoc probíhá na webu sportovniaukce.cz.     

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
11

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud