3. července 2022 • 14:39

Plzeň bere Sýkoru na soustředění. Vrací se i Kaša, neodjeli tři hráči

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistři z Plzně v neděli odpoledne vyrazili na soustředění do Rakouska. S Viktorií odcestoval i záložník Jan Sýkora, který se k týmu připojil. Celkem do Westendorfu odjelo 23 hráčů a tři brankáři. Nechybí ani obránce Filip Kaša, který se vrací po zranění kolene, plně k dispozici bude už i posila Mohamed Tijani. S týmem neodcestovali tři hráči.



Jan Sýkora, který během mistrovské sezony v Plzni hostoval, nechybí ve výpravě Viktorie na soustředění v Rakousku. O jeho návratu už web iSport.cz informoval v předchozích dnech. S ofenzivním záložníkem totiž přestal Lech Poznaň počítat.

„Jsme velmi rádi, že se může připojit k našemu týmu a odjet s ním na soustředění. Mezi oběma kluby v tuto chvíli probíhají intenzivní jednání o formě jeho transferu,“ informoval tiskový mluvčí Václav Hanzlík na klubovém webu.

Po zranění kolene se do plnohodnotného tréninku v Rakousku vrátí i obránce Filip Kaša. K dispozici bude již i posila Mohamed Tijani.

S týmem naopak do rakouského Westendorfu neodcestovali Šimon Falta, který bude hostovat v Brně, a záložník Dominik Janošek, o jehož dalším angažmá se teprve jedná. V autobusu chyběl i další záložník Alexander Sojka.

Kádr Plzně pro soustředění v Rakousku:

Brankáři: Jindřich Staněk, Martin Jedlička, Marián Tvrdoň

Obránci: Radim Řezník, Libor Holík, Lukáš Hejda, Filip Kaša, Filip Čihák, Mohamed Tijani, Luděk Pernica, Robin Hranáč, Milan Havel

Záložníci: Jan Kopic, Cadu, Pavel Bucha, Kristi Qose, Lukáš Kalvach, Modou Ndiaye, Aleš Čermák, Jan Sýkora, Jhon Mosquera, Václav Pilař

Útočníci: Jan Kliment, Tomáš Chorý, Ondřej Mihálik, Matej Trusa

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE

Zrající Pilař! V Plzni jistý základ nemá, v ofenzivě ale patří k nejlepším v lize
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud