Jan Podroužek
Premium
15. července 2022 • 20:20

Slavia už zužuje. Dvojice směr sever, stopy k posilám v zahraničí i doma

Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do libereckého angažmá se mu nejdřív nechtělo, Maksym Talovierov (22) se držel zuby nehty červenobílého dresu, přesto nakonec na hostování ve Slovanu kývnul. Z Edenu tam nejspíš nepůjde sám... O koho má naopak Slavia zájem?



Slavia během pátku musela uzavřít soupisku pro druhé předkolo Konferenční ligy. „Sešívaní“ budou muset chtě nechtě projít celkem drsným zúžením kádru speciálně pro evropské zápasy, opět je totiž provází nedostatečný počet svých vlastních odchovanců v kádru.

Z nich je v něm pouze Matěj Valenta, počítáme-li pro potřeby UEFA pouze hráče starších 21 let, to znamená, že klub musí nechat na 25členném seznamu jmen povinně tři místa volná.

Kdo je Jan Kuchta? Tvrdík i Trpišovský okomentovali útočníkův přestup do Sparty
Video se připravuje ...

První vlna krácení už se rozbíhá, jak už ostatně bylo naznačeno trenérem Jindřichem Trpišovským na čtvrteční předsezonní tiskové konferenci, kde se kromě fotbalových témat představovala nová identita klubu, tedy i logo a dresy a nové partnerské smlouvy. To celé zarámované blížícími se oslavami 130 let od založení klubu.

Na soupisce každopádně nebude trojice Daniel Samek, jenž už se připravuje s Mladou Boleslaví, Maksym Talovierov, který se připojil na soustředění k Liberci, a

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
4

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud