19. července 2022 • 21:30

Pardubice udržely krok s Galatasaray, Boleslav padla a Baník remizoval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Pardubic remizovali v přípravném utkání před novou sezonou s Galatasarayem Istanbul bez branek. Mladá Boleslav prohrála 0:2 s Turínem, v jehož sestavě nechyběl český reprezentační obránce David Zima. Liberec podlehl maďarskému celku Mezökövesd 1:2 a Ostrava remizovala s řeckou Janinou 1:1.



Galatasaray o víkendu porazil Olomouc 2:0, proti Pardubicím ale třináctý celek uplynulé sezony turecké ligy neskóroval. Východočeši v přípravě popáté za sebou nezvítězili a v posledních dvou duelech remizovali bez branek.

Neprosadila se ani Mladá Boleslav, která v prvním utkání na soustředění v Rakousku v souboji s Turínem inkasovala v každém poločase po jednom gólu. Za desátý tým minulého ročníku italské Serie A odehrál celých 90 minut Zima. Středočeský celek v přípravě poprvé prohrál, předtím nestačil jen v penaltovém rozstřelu na turnaji v Benátkách nad Jizerou na Liberec.

Slovan prohrál s Mezökövesdem 1:2 a na soustředění v Rakousku nezvítězil ani v druhém utkání. Desátý tým uplynulé sezony maďarské ligy rozhodl dvěma brankami už do poločasu.

„Myslím, že dnes bylo všechno špatně, vlastně od první minuty. My jsme měli v první minutě šanci, nedali jsme ji a z protiútoku soupeř skóroval. Pak se zatáhl a my jsme hráli do plných. Soupeř byl za první půli byl v našem pokutovém území třikrát a vstřelil dvě branky,“ citoval klubový web trenéra Liberce Luboše Kozla.

Zvítězit nedokázal ani Baník Ostrava, který remizoval s Janinou. Šestý tým minulé sezony řecké ligy rychle vedl, v nastavení první půle srovnal po rohu Frydrych. Svěřenci trenéra Vrby z posledních čtyř přípravných duelů jen jednou vyhráli.

Góly

Domácí: 2. Jurina, 42. Molnár

Hosté: 65. Mara

Sestavy

Domácí: Piscitelli – K. Kallai, Karnitski, Bobal, Vajda, Nagy, Cseri, Madarasz, Molnar, Jurina, Schmiedl.

Hosté: 1. poločas: Stejskal – Prebsl, Plechatý, Purzitidis, Preisler, Talovjerov, Doumbia, Višinský, Mészáros, Kozák, Rondić.

2. poločas: Stejskal – Mészáros, Plechatý (81. Mikula), Purzitidis (81. Michal), Preisler (60. Matoušek), Polyák, Mara, Varfolomejev, Doumbia (60. Frýdek), van Buren, Kozák (60. Rabušic).

Karty

Hosté: Rabušic (č)

Rozhodčí

Stadion

Ottensheim

Dresy na sezonu 22/23: teplický Villarreal, nezvyklá hostující sada Sparty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud