20. srpna 2022 • 05:00

Povadlý Van Buren, Tecl špatný kolem vápna. Kdo má přidat v iSport Indexu?

Autor: dvo, pj
Vstoupit do diskuse
1
  • Video se připravuje ...

    Čekalo se, že budou vysoko. Hrají v ambiciózníhc klubech, ale na startu nové sezony se jim v iSport Indexu vůbec nedaří. Za očekáváním je Pavel Bucha, Stanislav Tecl či dokonce i vítěz 2. kola Mick Van Buren. Jaké jsou důvody jejich stagnace? Vše o iSport Indexu včetně kompletního pořadí najdete ZDE. 

  • 99. Michal Škoda (České Budějovice) 5,63

    Ačkoliv mu poslední kolo vyšlo velmi dobře, celkový výsledek mu kazí nepovedené představení proti Spartě. Ze hry měl jen čtyři přesné přihrávky (4/6), nebyl vůbec ve hře a úpěšný nebyl ani v soubojích (4/14)

    Výsledky v daných kolech

    1. kolo 5,66 (proti Pardubicím)

    2. kolo 3,13 (proti Spartě)

    3. kolo 8,10 (proti Slovácku)

    Michal Škoda a jeho souboje proti Spartě – modře vyhrané, křížky prohrané Michal Škoda a jeho souboje proti Spartě – modře vyhrané, křížky prohranéFoto Sport

  • 129. Mick Van Buren (Liberec) 5,28

    Ačkoliv díky hattricku ovládl druhé kolo, nepovedené výkony proti rudým a naposledy proti Teplicím mu berou body. V čem má hendikep? Zaostává především v distribuci přihrávek. Minimálně přihrává směrem dopředu a vůbec do vápna. Jeho pasy často míří dozadu či do strany.

    Výsledky v jednotlivých kolech:

    1. kolo 2,86 (proti Spartě)

    2. kolo 8,28 (proti Teplicím)

    3. kolo 4,70 (proti Pardubicím)

    Mick van Buren a jeho přihrávky proti Pardubicím, modře přesné přihrávky, šedě nepřesné Mick van Buren a jeho přihrávky proti Pardubicím, modře přesné přihrávky, šedě nepřesnéFoto Sport

  • 138. Stanislav Tecl (Slavia) 5,21

    V Jablonci už se jeho výkon zvedl, ale známku mu značně ovlivňuje 20 minut proti Hradci. Celkem měl 11 akcí, ale jen 3 mu jsou počítány jako úspěšné. V blízkosti vápna však většinou  úspěšný nebyl, čímž se mu body srážely.

    Výsledky v jednotlivých kolech:

    1. kolo 3,75 (proti Hradci)

    3. kolo  6,66 (proti Jablonci)

     

    Akce Stanislava Tecla proti Hradci – modře úspěšné, křížky neúspěšné Akce Stanislava Tecla proti Hradci – modře úspěšné, křížky neúspěšnéFoto Sport

  • 167. Pavel Bucha (Plzeň) 4,68

    Další hráč z velkého klubu, kterému se nevyvedl zápas s Hradcem. Plzeňský záložník narazil především tím, že přihrávky adresoval do prostorů, které nebyly pro soupeře nikterak nebezpečné. Logicky tak nemohl nasbírat plusové body.

    Výsledky v jednotlivých kolech:

    1. kolo 4,79 (proti Teplicím)

    2. kolo 6,03 (proti Pardubicím)

    3. kolo 3,22 (proti Hradci)

    Přihrávky Pavla Buchy proti Hradci: modře přesné přihrávky, šedě nepřesné Přihrávky Pavla Buchy proti Hradci: modře přesné přihrávky, šedě nepřesnéFoto Sport


  • 172. Lukáš Juliš (Sparta) 4,56

    Nejhůře hodnocený hráč 3. kola iSport Indexu. Důvod? Výrazně ho srazila neproměněná penalta, kterou mu vystihl brankář Matúš Macík.

    Výsledky v jednotlivých kolech:

    1. kolo 6,32 (proti Liberci)

    2. kolo 4,92 (proti Budějovicím)

    3. kolo 2,43 (proti Olomouci)

    Sparta - Olomouc: Julišovu penaltu skvěle vychytal Macík!
    Video patří k placenému obsahu iSportu
    Odemknout video

  • 202. Daniel Tetour (Baník) 3,32

    Trápí se i špílmachr Slezanů. Za očekáváním zůstává 28letý záložník především kvůli tomu, že neposílá přihrávky dopředu. Proti Bohemians většinou přihrával dozadu či do stran. Nepomohlo mu ani to, že pouze jedenkrát se obešel kličkou soupeře.

    Výsledky v jednotlivých kolech:

    1. kolo 3,28 (proti Olomouci)

    2. kolo  3,36 (proti Bohemians)

    Přihrávky Daniela Tetoura proti Bohemians, modře přesné přihrávky, šedě nepřesné Přihrávky Daniela Tetoura proti Bohemians, modře přesné přihrávky, šedě nepřesnéFoto Sport

Vstoupit do diskuse
1

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud