6. září 2022 • 14:16

Bohemians mají vytouženého útočníka. Přichází hostovat ze Sparty

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokusy získat Jana Chramostu z Jablonce nevyšly, Bohemians tak museli sehnat dalšího útočníka jinde. Do Ďolíčku tak přichází 23letý Václav Drchal ze Sparty. V Ďolíčku bude působit na hostování do konce sezony, pokud si jej Letenští během přestávky nestáhnou.



David Puškáč v Bohemians září. Dává góly a po sedmi kolech vede celý iSport index. Jenže na pozici hrotového útočníka v Ďolíčku má příliš velký náskok před konkurencí. Tomáš Necid stále ještě není fit, Ladislav Mužík ani Matěj Koubek zatím příliš nezáří, univerzál David Bartek je spíš nouzová varianta…

Proto klokani sháněli dalšího útočníka. Zájem o přesun Jana Chramosty po úspěšném loňském hostování ztroskotal na odporu vedení Jablonce, zelenobílí tak šli prošlapanou cestou – přivádí na hostování hráče Sparty. Václav Drchal přichází do konce sezony bez opce, Sparta navíc má možnost si 23letého útočníka v pauze stáhnout. Oba kluby dohodu potvrdily na sociálních sítích. 

V Ďolíčku může nastoupit už v neděli proti Liberci a má šanci navázat třeba na Patrika Schicka, který se právě během hostovačky ve Vršovicích odrazil k velké kariéře, nebo Lukáše Juliše.

Bohemians Praha 1905 Vše o klubu ZDE AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

iSport INDEX - Celkové pořadí

Vstoupit do diskuse
7

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud