Michal Koštuřík
9. září 2022 • 17:05

Manažer Slovácka vážně boural na koloběžce! Šumulikoski je v nemocnici

Vstoupit do diskuse
15
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čert vem ztracenou výhru Partizanem (3:3). Daleko horší věc se stala později po zápase. Veliče Šumulikoski (41), sportovní manažer 1. FC Slovácko, v pátečních časných ranních hodinách při návratu domů vážně havaroval na elektrické koloběžce a leží v nemocnici v Uherském Hradišti. „Má snad nějaký otok na mozku,“ uvedl zdroj iSport.cz.



Šokující novinku potvrdil tiskový mluvčí Slovácka. „Víme, že měl bouračku na koloběžce a je v nemocnici. Bližší informace nemáme,“ reagoval Marek Jurák. Prý jde o zranění hlavy, má zlomenou čelist, ale je mimo ohrožení života.

Spekuluje se o tom, že byl bývalý výborný záložník a reprezentant Severní Makedonie pod vlivem alkoholu. „Nic víc o tom nevíme,“ uvedl jeden z hráčů.

Šumulikoski patří k duším Slovácka, které reprezentuje český fotbal ve skupině Konferenční ligy. Při zápasech chodí na lavičku, je vidět i slyšet. Jako ve velké části druhé půle s Partizanem, kdy od lajny hlasitě a aktivně povzbuzoval tým, zatímco Martin Svědík kritický vývoj sledoval vsedě. „Já jsem seděl na střídačce a přemýšlel, co s tím udělám, jak vystřídám,“ vysvětlil Svědík.

V neděli v Mladé Boleslavi bude koučink opět hlavně na něm. Šumulikoski se zápasu určitě nezúčastní.

1. FC Slovácko Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
15

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud