Jakub Plaskura
1. července 2023 • 16:15

Show na Spartě: vrtulník, osobnosti a nový dres. Zlatá? Jako šampioni

Vstoupit do diskuse
76
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátek přípravy Sparty? Na trávníku žádná sláva kvůli prohře s druholigovou Jihlavou 1:2, ale co se týče cesty k veřejnosti zase poslední mistr dělá krůček vpřed. V sobotním odpoledni totiž Sparta odtajnila nového partnera Betano, ale také představila třetí sadu dresů. Nový trikot megalomansky nad epet Arenu vynesl vrtulník a akce se účastnil i populární fiktivní sparťan, který kdyby o něco více dbal na životosprávu, mohl to dotáhnout daleko.



Řítili se jak lavina. Tak nějak se dostavili novináři na tiskovou konferenci Sparty v jejím svatostánku. Na programu bylo setkání s trenérem Brianem Priskem i kapitánem Ladislavem Krejčím.

Zároveň Sparta představila nového generálního partnera v podobě společnosti Kaizen Gaming, což je mateřská společnost online provozovatele kurzového sázení Betano.

Tato část letenského odpoledne se konala na jedné z části hlavní tribuny, mezitím už na trávníku byla připravena četa povolaných v čele s pilotem vrtulníku. Čekali na pokyn, aby se helikoptéra vznesla nad epet Arenu, na laně měla přitom zavěšenou gigantickou repliku nového černého dresu se zlatým „S“ na prsou.

„Zlatě jako s ambicí šampionů. Jako úřadující šampioni. Jako rekordní sedmatřiceti násobní mistři. Výroční černý dres bude zdobit barva, která definuje pouze ty nejlepší. Zlatá!" píše se na sparťanském webu. Nový dres je třetí variantou sparťanského odění na zápasy pro tuto sezonu.

Všemu kromě novinářů a partnerů přihlížel i jeden z VIP hostů herec a režisér Jakub Štáfek alias populární Julius Lavický z komediálního seriálu Vyšehrad.

Spartu nyní čeká cesta na herní soustředění v Rakousku, kde se Priskeho svěřenci utkají se třemi zahraničními soupeři. Nejprve se poměří 7. července s Dinamem Záhřeb, následuje utkání se srbským celkem Čukarički 11. července a rakouský trip zakončí duel s Anderlechtem Brusel o tři dny později. Ligu pak Sparta započne 23. července domácím duelem s Olomoucí.

Kovář? Není to o nás, záleží na United, říká Priske. Vitíkův stav je OK
Video se připravuje ...

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
76

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud