Premium
27. prosince 2023 • 16:53

Staněk a Slavia: žhavý přesun je blízko. Plzeň získá miliony i hráče

Vstoupit do diskuse
64
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud vše klapne, půjde v rámci FORTUNA:LIGY o největší transfer zimy. Angažmá Jindřicha Staňka (27) ve Slavii není utopií, naopak. Přesun z Plzně do Prahy je podle informací deníku Sport a iSport.cz velmi blízko a spěje k finální dohodě. Vršovický celek, nakopnutý příchodem nového majitele Pavla Tykače, vidí ve strakonickém rodákovi výraznou pomoc v titulové bitvě. Viktoria v chystaném obchodu může získat zajímavý finanční obnos a hráčský materiál.



K jakému konkrétnímu posunu došlo během svátků? Potvrzením vstupu nového majitele „sešívaných“ Pavla Tykače, ambiciózního českého miliardáře, nabírají jednání směrem k příchodu Jindřicha Staňka vyšší obrátky. Zámožný podnikatel prahne po titulu a v aktuální plzeňské jedničce vidí jeden z nástrojů, jak na jaře skolit obhájce ze Sparty.

Shoduje se tak s Jaroslavem Tvrdíkem. Ten po změně svých šéfů zůstává v čele představenstva Slavie, smlouvu má ošetřenou minimálně na pět let v aktuální strategické pozici.

„Titul je povinnost. Evropská liga ideální soutěž pro klub z Česka. A samozřejmě si, jako všichni fanoušci, přeji Slavii vidět jednou za čas v Lize mistrů,“ popsal Tykač sportovní cíle Slavie po oficiálním potvrzení vstupu do klubu v prosincovém rozhovoru pro server Seznam zprávy. Maximální ambice logicky souvisí i s investicemi do hráčského materiálu.

Anketa

Kdo je nejlepším brankářem ve FORTUNA:LIZE?

Peter Vindahl (Sparta)
Aleš Mandous (Slavia)
Jindřich Staněk (Slavia)
někdo jiný

V Edenu pozitivně vnímají, že Staněk opravdu přijít chce. V Plzni kroutí čtvrtý rok, už několikrát pomýšlel na laso ze zahraničí. Z různých důvodů ale adekvátní nabídka nepřišla a reprezentační gólman spatřuje na pražské adrese novou výzvu. Reálnou cestu, jak kariéru výrazně nakopnout. Momentálně jedná bez agenta, jeho noví zástupci budou po rozchodu se Sport Investem oficiálně známí po novém roce.

První impuls vznikl z předvánoční schůzky mezi Tvrdíkem a Adolfem Šádkem. Štáb

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
64

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud