23. února 2013 • 04:56

Řepka a divizní Dobrovice? Na jaro jsme se dohodli, říká manažer

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Tomáš Řepka by měl na jaře hrát v divizi. FK Dobrovice ho oslovil s nabídkou a obránce na ní kývl. „Na jaro jsme se s Tomášem dohodli, ale podepsaného ještě nic není, takže definitivní tečku jsme ještě neudělali,“ řekl serveru iSport David Čáslava, sportovní manažer divizního klubu.



Aby námluvy divizního FK Dobrovice se zkušeným stoperem Tomášem Řepkou dostaly pečeť v podobě podpisu smlouvy, musí obránce vyřešit své poslední působení v Českých Budějovicích.

„Právě kvůli tomu teď musíme deset dní počkat, ale musím zopakovat, že s Tomášem došlo k dohodě,“ dodal funkcionář momentálně devátého klubu divize C.

Klub před časem oslovil zkušeného fotbalového řízka Tomáše Řepku, zda by si u nich nechtěl prodloužit hráčskou kariéru. A zdá se, že sparťanský srdcař na vábení slyšel.

Manažer Čáslava se nechal slyšet, že klub je ochoten nabídnout obránci nadstandardní divizní podmínky s danou odměnou za půlroční působení.

„Jsme na dobré cestě, aby to klaplo. Jsme určitě o další pořádný krok dál než před týdnem. Ty další věci okolo Tomáše bych nerad komentoval,“ doplnil funkcionář FK Dobrovice.

Už dříve o Řepku projevily zájem druholigové kluby - Pardubice a Bohemians Praha. Nyní to vypadá, že mají smůlu a řízný stoper bude hrát v divizi.

Tomáš Řepka nejspíš odehraje jaro za divizní FK Dobrovice. S klubem už se dohodl, chybí jen podpis smlouvy
Tomáš Řepka nejspíš odehraje jaro za divizní FK Dobrovice. S klubem už se dohodl, chybí jen podpis smlouvy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud