25. února 2013 • 18:34

Táborsko v závěru ztratilo dvoubrankové vedení a s Bohemians remizovalo

Autor: juniorskaliga.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas dvou celků ze spodní části tabulky vyzníval dlouho dobu pro domácí tým Táborska, který vedl šest minut před koncem o dvě branky, ale vydařený závěr ze strany pražských Bohemians 1905 nakonec znamenal dělbu bodů za remízu 2:2.



V úvodu zápasu to byli sice Pražané, kteří byli častěji u míče, ale domácí byli ti, kteří stříleli ostrými. Ve 21. minutě zakončil gólem oku lahodící kombinaci Miljan Vukadonovič a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Tato akce se ukázala jako zlomová pro první poločas. Domácí byli v jeho zbytku aktivnější, ale navýšit skóre se jim nepovedlo.

Druhý poločas byl dlouhou dobu také pod taktovkou domácího týmu a po brance Miljana Vukadinoviče vedlo Táborsko již 2:0 a vše nasvědčovalo pohodové výhře. To byl ovšem omyl. Hosté se šest minut před koncem zápasu svému soupeři vzepřeli a nejprve si nešťastně srazil míč do vlastní sítě domácí Daniel Krch a v 86. minutě Milan Havel vyrovnal na konečných 2:2. Po skončení zápasu muselo být v domácí kabině pořádně dusno a v té hostující bylo určitě veseleji.

FC MAS Táborsko – Bohemians 1905 2:2 (1:0)

Branky: 21. a 70. Vukadinovič – 84. Krch (vl.), 86. Havel. ŽK: Král. Rozhodčí: Lerch – Mencl, Ratajová.
FC MAS Táborsko: Varyš – Sazma, Krch, Hric, Kutner (79. Kukučka) – Král, Rabiňák, Kluzák, Turek, Holub – Vukadinovič (71. Stuchlík).
Bohemians 1905: Starczewski – Živný, Žaloudek, Kouba, Egert – Košata, Šplíchal (37. Petlička), Trýzna (60. Šedivý), Jiskra (77. Wulkan) – Šumský (68. Šebek), Havel.
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud


Články odjinud