16. května 2014 • 18:34

Peltu hlídali bodyguardi. Fanoušci volali i po jeho odchodu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předseda FAČR Miroslav Pelta se den před pohárovým finále sešel s fanoušky, aby s nimi řešil napětí na stadionech, které se v poslední době projevuje nejvíc skandováním vulgárních výrazů na adresu šéfa českého fotbalu. Při jednání, na které Peltu doprovodili čtyři bodyguardi zazněla ostrá slova. „Padly tam názory, že není důvěra k mé osobě jako předsedovi. Jsem rád, že se lidi nebojí a napřímo si to řekneme,“ řekl Pelta.



Řada fanoušků by chtěla vidět i Peltův odchod z funkce. Ten se k ničemu podobnému nechystá. „Neuvažoval jsem o tom. Nevěří se ale nejen Peltovi, ale i vedení českého fotbalu,“ uvedl před novináři.

Za fanoušky ale nevyrážel podle vlastních slov jednat o příměří. „Přišel jsem apelovat, aby měli všichni rozum a věnovali se podpoře svých klubů,“ prohlásil. Peltovy dojmy po jednání projděte v reportáži TV iSport.

Peltu hlídali bodyguardi. Fanoušci volali i po jeho odstoupení
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud