10. září 2021 • 12:15

Los 3. kola MOL Cupu: Slavia bude hrát ve Velvarech, Sparta v Líšni

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obhájci trofeje fotbalisté pražské Slavie vstoupí do domácího poháru MOL Cupu utkáním na hřišti třetiligových Velvar. Finalista uplynulého ročníku Plzeň přivítá ve 3. kole druholigovou Příbram a další ze spolufavoritů Sparta se představí na půdě rovněž druholigové Líšně. Rozhodl o tom dnešní los v sídle FAČR na Strahově.



Ve 3. kole vstoupí do MOL Cupu pětice elitních klubů, která se představila v kvalifikaci evropských pohárů. Vedle Slavie, Plzně a Sparty zasáhnou do hry také Jablonec a Slovácko. Severočeši nastoupí na hřišti třetiligových Přepeří, tým z Uherského Hradiště pak ve Zbuzanech, hrajících rovněž třetí nejvyšší soutěž.

Zbuzany v minulém kole šokovaly vítězstvím 2:1 v Liberci, po němž na lavičce Slovanu skončil trenér Pavel Hoftych. Další prvoligové celky úvodní zápasy domácího poháru zvládly.

Ve 3. kole se z týmů hrajících nejvyšší soutěž představí doma pouze Plzeň v souboji s Příbramí a Karviná, která přivítá rovněž druholigovou Chrudim. Zbylá třináctka prvoligistů nastoupí venku.

Úředním hracím termínem 3. kola je středa 22. září. Tři z posledních čtyř ročníků MOL Cupu ovládl úřadující ligový mistr Slavia, v sezoně 2019/20 zvítězila Sparta.

Los 3. kola MOL Cupu (oficiální termín středa 22. září):

Vltavín - Ostrava
Zápy - Hradec Králové
Velvary - Slavia Praha
Zbuzany - Slovácko
Přepeře - Jablonec
Vlašim - Olomouc
Dukla Praha - České Budějovice
Jihlava - Pardubice
Velké Meziříčí/Opava - Mladá Boleslav
Třinec - Teplice
Varnsdorf - Brno
Líšeň - Sparta Praha
Prostějov - Bohemians Praha 1905
Karviná - Chrudim
Vyškov - Zlín
Plzeň - Příbram

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud