21. ledna 2013 • 12:05

Na Spartě už kupují lístky na Chelsea. Bude rychle vyprodáno?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Už v sedm ráno čekali před letenským stadionem první fanoušci Sparty, aby ukořistili lístky na veledůležitý duel Evropské ligy s londýnskou Chelsea. Postupně přicházeli další a další majitelé permanentek, až jich kolem desáté hodiny byly zhruba tři stovky. Nekonečná řada se prodlužovala. Sparta přivítá Chelsea na svém hřišti 14. února.



Fanoušci Sparty v zákaznickém centru.Foto Pavel Mazáč SPORT
Před pokladnou a zákaznickým centrem Sparty se od rána shromažďovaly stovky nadšených fanoušků. Řadily se dlouhé fronty, která se táhla až k hlavní silnici.

„Snad se dostane i na nás. Je tu hodně lidí,“ hlásal s úsměvem jeden z fanoušků, který přišel kolem půl jedenácté a zařadil se na konec fronty.

Před pokladnami Sparty se shromažďovaly stovky fanoušků.
Video se připravuje ...

Z popředí se donesla zpráva formou „tiché pošty“, že kdosi koupil naráz přes dvacet vstupenek. Vylekané obličeje ale uklidnila faktická poznámka, že jeden permanentkář má právo koupit pouze čtyři lístky, nikoliv dvacet.

Prodej lístků na Chelsea přilákal mnoho majitelů permanentek.Foto pj
V dáli mezitím čtyřčlenná skupinka příznivců oslavovala koupi cenných vstupenek pokřikem: „SPARTA! – PRAHA!“. To jim zároveň pomohlo zahnat mráz, který ostatním nepříjemně zalézal pod věci.

„Kvůli tomuhle jsem si vzal v práci volno,“ pokračoval fanoušek třesoucí se zimou a poskakující na místě. Věděl totiž, že kdo nevyrazí na nákup lístků dnes, může mít v příštích dnech smůlu.

Je možné, že Sparta již v odpoledních hodinách oznámí „VYPRODÁNO“, pokud pro lístky dorazí všichni držitelé permanentek. Ti si mohou zakoupit vstupenky do 26. ledna. O dva dny později (od 28. ledna) spustí klub prodej pro veřejnost.

FOTOGALERIE | Fanoušci vykupují lístky na Chelsea

Sparta spustila prodej lístků pro majitele permanentek na zápas Evropské ligy s Chelsea.
Sparta spustila prodej lístků pro majitele permanentek na zápas Evropské ligy s Chelsea.

Dlouhá řada fanoušků se táhla až k hlavní silnici.
Video se připravuje ...

Ceny vstupenek na Chelsea.Foto sparta.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud