30. září 2015 • 11:30

Trpišovský plánuje k saku kšiltovku: Když ostuda, tak pořádná

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slovanu Liberec už seděli v letadle a připravovali se psychiky na těžkého soupeře, když se v odbavovací hale objevil s dvacetiminutovým zpožděním proti harmonogramu jejich trenér Jindřich Trpišovský. Důvod zdržení byl prostý – musel si obléci nový modrý oblek, ve kterém celá výprava do Marseille k zápasu Evropské ligy odletěla.



Sportovní ředitel Jan Nezmar a kouč Jindřich Trpišovský v nových oblecích před odletem do Francie Sportovní ředitel Jan Nezmar a kouč Jindřich Trpišovský v nových oblecích před odletem do FrancieFoto Sport
„To bylo pro mě úplně to nejhorší,“ přiznal trenérský originál, který se nejlépe cítí ve kšiltovce. „Ale jde to,“ prohlédl si padnoucí oblek. „Tak půl na půl,“ nenechal si ovšem vzít svůj styl. A aby vypadal jako pravý francouzský dandy, trochu se i oholil.

 V jakém střihu povede do zítřejšího duelu své svěřence, to se teprve uvidí. „Musím přemluvit liberecké vedení, aby mi neformální ohoz povolilo,“ přemítá. „Bude to ovšem chtít dobrý výsledek,“ uvědomuje si, že vždycky je něco za něco.

Plánuje, že k obleku si tradiční baseballovou čepici přece jen vezme. „Bude to vypadat příšerně, ale proč ne,“ nebojí se nových módních výzev. „Když ostuda, ta se vším všudy,“ říká.

Tu připouští ovšem jen po společenské stránce. Sportovní si nepřipouští. „Jedeme do Marseille uhrát dobrý výsledek,“ ubezpečuje.

Z V R P Skóre B
1. Braga 12 6 2 4 16:15 20
2. Marseille 8 4 1 3 13:9 13
3. Liberec 6 2 1 3 6:8 7
4. Groningen 6 0 2 4 2:8 2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud