Stanislav Hrabě
2. října 2015 • 08:55

Liberecký střelec Coufal: Kluci z Marseille vypadali, že se zastřelí

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MARSEILLE | Obránce Vladimír Coufal vstřelil v libereckém dresu první gól a byl to životní zásah. „První a na Marseille,“ radoval se z něj náramně. „Kdyby byla otevřená vrata u stadionu, tak jimi proběhnu až na cestu,“ netajil. „Euforie byla obrovská!“



Přitom to vypadalo s Libercem dosti chmurně, na jeho branku se valil jeden útok za druhým. „Trenér nám řekl, že když přežijeme 20 minut, tak by to mohlo dopadnout dobře,“ vybavil si. „Když jsme se na sebe v 17. minutě s Davidem Hovorkou podívali, tak jsme si mysleli, že si vezmeme na druhý poločas do každé štulpny pět korun na kolotoč. Tak s námi cvičili,“ nezapíral.

VIDEO: Coufalův rozhodující gól

Na čele se mu rumnil velký šrám. „Bolelo to,“ nezapíral. „Mám sešité ucho, ale jestli dám gól příště, nechám si klidně přišít i to druhé,“ je ochoten položit na oltář klubu cokoli. „Teď však kluci z Marseille vypadali, že se zastřelí,“ přenesl zdravotní újmy na protihráče.

Velké zásluhy si za gól nepřičítá. „Ocitl jsem se tam zrovna, já, Pavlas (Pavelka) mi to přiklepl, tak jsem vystřelil a spadlo to tam,“ pravil skromně.

Domácí porážku s Bragou vzal na sebe. „Fotbal je o chybách, já ji udělal doma, Jsem rád, že jsem to mohl klukům vrátit. Vždycky hrajeme společně,“ zdůraznil význam kolektivu.

MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 10. • 21:05
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0:1
ONLINE
1. října
21:05
FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec
Góly

Domácí:

Hosté: 84. Coufal

Sestavy

Domácí: Mandanda (C) – Isla (68. Dja Djedjé), Rolando, Rekik, Mendy – Romao, Silva – Alessandrini (82. B. Sarr), Cabella (71. Barrada), Ocampos – Batshuayi.

Hosté: Koubek – Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák – Pavelka (C) – Josef Šural (89. Kerbr), Shala (74. Bartl), Sýkora, Jefremov – Rabušic (46. Bakoš).

Náhradníci

Domácí: Pelé, N'Koulou, Sparagna, Sarr, Barrada, De Ceglie, Dja Djedjé

Hosté: Hladký, Folprecht, Švejdík, Kerbr, Bartl, Bakoš, Mudra

Karty

Domácí: Rekik, Ocampos

Hosté: Pokorný, Bartošák, Koubek

Rozhodčí

Eskov – Mosyakin, Danchenko (všichni Rusko)

Stadion

Stade Vélodrome (Marseille)

Návštěva

10 040 diváků

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud