9. prosince 2016 • 20:16

Plzeňský Ďuriš mezi smetánkou. Dostal se do sestavy kola Evropské ligy

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský útočník Michal Ďuriš se dostal do nejlepší jedenáctky závěrečného šestého kola základních skupin Evropské ligy. Místo v ideální sestavě slovenskému reprezentantovi vynesly dva góly, kterými v roli střídajícího hráče pomohl Viktorii otočit zápas s Austrií Vídeň a zvítězit 3:2.



V nejlepší jedenáctce jsou i další dvougóloví střelci Serhij Kryvcov a Taison ze Šachtaru Doněck, Alexander Söderlund ze St. Étienne a Éder z Interu Milán, který svými trefami rozhodl o porážce pražské Sparty na San Siru 1:2.

Ďuriš se ocitl rovněž ve společnosti arménské hvězdy Henrika Mchitarjana, který dal ve čtvrtek svůj první gól za Manchester United.

Z českých klubů byli v tomto ročníku Evropské ligy do ideální sestavy zařazeni také sparťané Václav Kadlec (2. kolo), Costa Nhamoinesu (5. kolo) a Jakub Brabec z Genku (3. kolo).

Ďuriš: Nastupoval jsem s tím, že to asi bude můj poslední zápas za Viktorku
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud