1. srpna 2018 • 19:40

Rosický mobilizuje Spartu! Běhal s týmem na tréninku i radil Kováčovi

Autor: ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předzápasového tréninku pražské Sparty se před odvetou druhého předkola Evropské ligy proti Subotici (19.00 ONLINE) zúčastnil i Tomáš Rosický. A svou roli bral současný člen vedení klubu vážně. S hráči se někdejší reprezentační kapitán rozběhal, individuálně si vytáhl Costu a ještě stihl předat papír se cvičením asistentovi Radoslavu Kováčovi.



Sparťané mají před sebou extra důležitou odvetu druhého předkola Evropské ligy a k tomu, aby vyburcovali tým, se snaží použít všemožné prostředky. Předzápasového tréninku se zúčastnil i člen sportovního vedení Tomáš Rosický, který ještě před půlrokem jako aktivní hráč oblékal letenský dres. 

A během tréninku se rozhodně nenudil. Ihned se šel rozběhat s hráči, přičemž promlouval individuálně s obráncem Costou. Pak se radil s trenérem Zdeňkem Ščasným a pokyny stihl předat na papíře i asistentovi Radoslavu Kováčovi.

Přípravu ztěžovalo oběma celkům vedro, nicméně Sparta svůj program nikterak neměnila. „Vedro není nic příjemného, ale doufám, že to bude ještě horší pro soupeře, který snad bude běhat bez míče. Program jsme nijak neupracovali, musel se dodržovat pitný režim a přísun minerálů," prozradil Josef Šural.

Ten by se mohl jako "žolík" objevit v základní jedenáctce, hlavní kouč Ščasný na tiskové konferenci prozradil, že zatím nemá v jeho případě jisto. „Připravený jsem. Porci minut ještě nevím, ale věřím, že minutáž dostanu co největší, tedy klidně celý zápas."

V kabině celkově panuje po výhře v Jablonci daleko lepší atmosféra než po čtvrtečním nepovedeném vystoupení v Srbsku. „Sebevědomí se otočilo o 100 procent. Čtvrteční zápas se nám nepovedl, nálada byla na nule. Na severu Čech jsme zvládli těžký zápas a věřím, že se nyní dobře připravíme na předkolo. Vyřazení si vůbec nepřipouštím," dodal Šural.

Sparťanský trenér Zdeněk Ščasný na tréninku Sparty s útočníkem Tettehem před odvetou se Suboticou
Sparťanský trenér Zdeněk Ščasný na tréninku Sparty s útočníkem Tettehem před odvetou se Suboticou

Sparta trénovala před Suboticou. Na trávníku burcoval i Rosický
Video se připravuje ...

Šural před odvetou se Suboticou: Cílem je zaměstnávat jejich obranu a nedát jim prostor k útočení
Video se připravuje ...

Ščasný: Kanga? Specifický typ hráče, na kterého zde nejsme zvyklí a pro tým je nesmírně důležitý
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud