18. září 2020 • 14:20

Plzni hrozí v EL Izrael, či Skotsko. Liberci APOEL, nebo tým z Bosny

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekají je boje v 3. předkole. Plzeň vyzve Sönderjyske, Liberec čeká FCSB. Již nyní ale oba čeští zástupci v Evropské lize znají jména možných soupeřů pro play off o postup do základní skupiny. Viktoria se v případě postupu přes Dány utká s lepším z dvojice Hapoel Beer-Sheva (Izrael) – Motherwell (Skotsko). Slovan, pokud uspěje s Rumuny, narazí na vítěze souboje APOEL (Kypr) – Zrinjski (Bosna a Hercegovina). Play off o Evropskou ligu je na programu ve čtvrtek 1. října 2020. Hrát se bude na jeden vítězný zápas bez diváků na stadionu.



Plzeň se po neúspěchu v 2. předkole Ligy mistrů na hřišti Alkmaaru pokusí napravit si chuť na evropské scéně postupem do základní skupiny Evropské ligy. V cestě jí nejprve bude stát dánské Sönderjyske, se kterým se utká o postup do play off ve čtvrtek od 18 hodin.

Pokud uspěje, narazí Viktoria v další fázi na vítěze souboje Hapoel Beer-Sheva (Izrael) – Motherwell (Skotsko). Hrála by na hřišti soupeře.

Duo možných protivníků pro play off už zná také Liberec. Utká se případně s lepším z dvojice APOEL (Kypr) – Zrinjski (Bosna a Hercegovina). Hrál by v domácím prostředí.

Slovan si poradil v 2. předkole s litevským FK Riteriai (5:1). Pokud si budou Severočeši chtít zahrát o základní skupinu, musí nejprve ve čtvrtek od 19 hodin uspět na hřišti FCSB. Rumuni se do 3. předkola dostali díky vítězství v nevídané přestřelce nad srbským celkem Bačka Topola. Duel dospěl za stavu 6:6 do penaltového rozstřelu, v němž byla úspěšnější bývalá Steaua.

FC Viktoria Plzeň Vše o klubu ZDE FC Slovan Liberec Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud